2777
2789
عنوان

با چه روشی شوهراتون به حرفتون گوش میدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3783 بازدید | 70 پست
تاپیک لطافت زنونه و سیاست زنونه رو خوندی؟
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
میدونی ستاره جون من اصلا حرفی نزدم فقط سکوت کردم اونم میدونه من وقتی سکوت میکنم یه چیزیم هست ولی تشخیص نمیده
راستش وقتی من میرم خونه مادرش برای یه شب موندن همه چیزو خودمون میخریم و میبریم اونم دختر و پسرشو بچه هاشونو جمع میکنه وقتی میخوام برگردم با دوتابچه یه دونه میوه هم همراه من نمیکنه
اما الان کمتر از 3 روز نمیان تا ته یخچال و کمدها رو هم جارو میکنه میکنه میده مادرش و خواهرش ببرن خیلی حرصم درمیاد
زمین گرد است جایی که به نظر پایان میرسد شاید نقطه ای برای شروع باشد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مریم جون میفهمم چی میگی .... خوب تا حالا به همسرت این رفتار مامانشو گوشزد کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی یخچالو جارو میکنه میده مامانش اینا ... بهش بگو یادم نمیاد اونروزی که داشتیم از خونشون میومدیم بیرون یه میوه داده باشه دست بچمون اونوقت شما یخچالو خالی میکنی میدی ...... بگو مشکلی ندارم با دادنش ... من با چهارتامیوه نخورده و فقیر نمیشم ولی بد نیست تو رفتارت تجدید نظر کنی .....حتی اگه باهات دعوا هم کنه باز به حرفت فکر میکنه .......
عزیزم حستو نسبت به خودت عوض کن ........ حتما رفتار همسرت و همچنین حسش نسبت به تو عوض میشه ...
من به این جمله ایمان دارم ..... تو همانی که میاندیشی ......
پس فکرتو حتما عوض کن تا دیگران و حتی همسرت اینطوری در موردت فکر نکنن ......
وای ستاره جون نمیدونی چه میکشم از دست رفتارای مادر و خواهرش اما شوهرم نمیبینه
وقتی هم بگم میگه تو حساسی چه اشکالی داره یا مثلا مامانم یادش نبود یا یه حرفی که بیشتر عصبی بشم
هروقت اونا میان من باید برای توراهشون غذا آماده کنم اما خداروشاهد میگیرم اونا یه دونه میوه هم همراه من نمیکنن
یعنی نمیبینه موضوع شکم نیست موضوع سواستفاده است
وقتی بگم میگه خسیسی چی میشه مگه
من پدرم سوپری داره خیلی برای بچه هام خوراکی میاره همه رو میده به اونا
جاریم بهم میگه قایم کن نده
مریم جون جاریت راست میگه . نده ... قایم کن ........ بگو بچه ها خودرن همشو .........

تو تو اون خونه زندگی میکنی باید مدیریت خونه هم با تو باشه ..........

اصلا بهش حرفی نزن ... چون اینطور که من متوجه شدم کلا طرف مامانشو خانوادشه ........ همسر منم اینطوری بود ..... ولی من از هر چند تا اتفاق یکیشو که از همه بدتر بود رو بهش میگفتم . نه با خشونت نسبت به خانوادش ..... مثلا مادرشوهرم یه روز زنگ زد به همسرم که یه کار برا خانمت جور کردم ... پرستاری بچه یه خانم دکتر ... من خیلی بهم برخورد اما نشون ندادم فقط به همسرم گفتم عزیزم میدونم مامانت به فکر زندگی ماس و دلش میخواد ما پولدار شیم اما نه به هر قیمتی . ازت انتظار نداشتم بهش بگی با خانمم مشورت میکنم باید میگفتی نه ... من اجازه نمیدم ......... باور کن اون لحظه دلم میخواس مادرشوهرمو خفه کنم ... هر چی از دهنم در میاد بش بگم . اما خودمو کنترل کردم و جواب داد ...........
اگه منطقی نیس اگه دیکتاتوره بهش نگو تو منطقی نیستی نگو دیکتاتوری ...... چون تشویقش کردی ...... اتفاقا یه جاهایی که ازش منطق میبینی بزرگش کن . ابراز خوشالی کن ....... بگو باورم نمیشه که انقد منطقی برخورد کردی ....... بهرحال همیشه که غیر منطقی و دیکتاتورانه رفتار نمیکنه . گاهیم از دستش در میره ازت حمایت میکنه ...
البته ستاره جون بگما حتی اگه قایم هم بکنم میره میخره میده بهشون
من کلا زیاد اهل بحث و دعوا و دادوبیداد نیستم وقتی ناراحتم توو خودمم و حرف نمیزنم
2810