2777
2789
عنوان

آلبوم جشن تولد نینی های تیرداد 91

| مشاهده متن کامل بحث + 82080 بازدید | 798 پست
غذاهایی که میخوام تولد بدم :
الویه - سمبوسه - میگوسوخاری - ناگت مرغ - کشک بادمجان - رولت سوسیس یوفکا
آپلود عکس

خوبه به نظرتون ؟؟؟

+
سالاد کاهو
میوه سیخی
نوشیدنی
بستنی
ژله
پاپ کورن
کیک
شکلات

بسه ؟؟؟

گیفت هم نمیدم چون بچه اصلا نداریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت بشمممممممم ساناز جونی

آره بابا بسه دیگه چ خبره مگه...

من میخوام نوشیدنی و میوه و شیرینی و شکلات و پاپ کورن و چیپس بدم

گیفت هم تقویم با عکس بهراد و ی شیرینی خواهر پز شکل زنبور

سه مدل شام و سه مدل دسر که هنوز نمیدونم دقیق چیاست....مامانم اینا یکشنبه میان با خواهرم مشورت کنم که چیا بدرستیم بعدا بهتون میگم

خونه مادرشوهرم هم کنسل شد...مهمونی رو خونه خودمون میگیرم همه مبلامو چیز میزارو جمع میکنم صندلی میچینم
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....

سلام به همه مامانا .... خدا قوت ....
مرسی از ستاد روحیه دهی و تشویق کنی ....
نوشین جون مشکل خونه کوچیک رو همه دارن خونه مامانت رو تو بهتر میدونی چه جوریه روی اپن تا جایی که میتونی بچین وسایل رو بقیش هم اگه جا داری یه میز کوچیک بذار ... درست میشه ایشالله
نسیم جون خیلی خیلی خوشگل شدن ..... خودت کار کردی؟؟؟؟ به هر حال که عالیه
سانی جون اره عزیزم خوبه چیزایی که نوشتی بس هم هست
پپو جون اون دکه که عکسش هست که از همین دکه قابلمه ای هاست اون که حرکت چپ و راستی و گردشی نداره به نظرم ببر این دفتر فنی یا فتوکپی ها پانچ کن از این پانچ فلزی ها که میشه حرکتش بدی اگرم نشد که حتما خودت یه راه حلی براش پیدا میکنی ...میدونم که پتانسیلش رو داری
راستی من واسه گیفت به مهمونا دادم این سایت Axprint روی مگنت عکی آناهید رو بزنن خدا کنه خوب بشه یادم نیست کی اینجا گفت به هر حال ممنون ... چند تا بچه هم هست شاید یه چند تا اسباب بازی کوچولو واسه اونا هم بدم اما هنوز نخریدم
خوب فعلا همینا ... ایشالله همه کارا برای همه خوب پیش بره

+-+-+-+-+-+ آناهید ایزد بانوی آب ها +-+-+-+-+-+
اتنا جونم
من تو این زمینه یه کم با تجربه ام!!!
می خوام بگم از خوب کسی کمک خواستی...!!!! :)
قدم اول مشخص کردن تم تولدت هست
بعدش می ری تو نت می زنی مثلا rainbow birthday paty
یا هرچی
عکساشو اونایی که خوشت می اد رو تو یه فولدر ذخیره می کنی
روزی چند بار به عکسا نگاه می کنی تا هم ایده بگیری هم
هم اونایی رو که اجرایی هستن رو پیدا کنی
بعدش
یه قسمت خونت رو مشخص می کنی با یه میز مستطیل که یا داری یا اجاره می کنی
رومیزیت هم رنگ تمت باشه خوبه نشد هم بگو بی خیال
بعد یه ریسه هپی بیرث دی می زنی اون بالا یکی هم می تونی جلوی میزت روی رومیزی بزنی

حلقه دستمال سفره و دستمال سفره مطابق یا نزدیک تم تولد
چند تا پاکت پاپ کورن
البته من توش پفک هندی ریختم حس کردن پاپ کورن تکراریه تازه پفک هندی رنگی پنگیه به تم رنگین کمون می خوره
چند تا نوشابه لیبل زده
کلی به میزت نما می ده
چند تا از عکسای تولد زنبوری کیا رو واست میل می کنم
بقیه نگن واسه ما هم بزار که بلد نیستم
خودتونم خسته نکنین تیوری یاد نمی گیرم!!!

سلام
نسیم جون رول کالباس رو من اینجوری درست کردم ...
یه نون لواش روش کمی سس زدم که به نظرم باعث شد شل بشه شاید روی نون سس نزنم یا کمتر بزنم بهتر باشه بعدش کالباس ورقه نازک چیدم بعد کاهو بعد پنیر گودا ورقه ای بعد لوله کردم گذاشتم تو کیسه فریزر تو یخچال بعدش برش زدم کردم تو سیخ چوبی .... به همین راحتی به همین خوشمزگی :))))) البته واسه تولد وسطش یه دونه گوجه ازین مینیاتوری ها و یه دونه زیتون هم خواهم زد

+-+-+-+-+-+ آناهید ایزد بانوی آب ها +-+-+-+-+-+
سلاممممممممممممممم

ممنون سانی جون از راهنمایی خوبت
سمیرا جون رول کالباست چه قشنگ شده .......من میخوام همه غذاهام و فانتزی درست کنم این هم گزینه خوبی هست
ژله هم قشنگ شده
عاطی جون ژله رولی و برام توضیح بده لدفاااااااااا

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...

سلام دوستان.ما 5شنبه تولد رو گرفتیم و تموم شد خدا رو شکر این امتحان الهی( به نقل از سمیرا جون.)

یک نیمچه تمی داشتیم که همه رو خودمون درستیده بودیم ولی همسر گرام خوب عکاسی نکردن از جزییات. حالا کیک و غذاها رو میذارم براتون عکساشو.
شربت گل محمدی- نعنا- بهار نارنج
stq2egvdlajkqg1ux5aa.jpg

فرفره ها گیفت هستن- میوه سیخی
iu3ixex4i856ffnvgbxu.jpg

شام: سالاد توپی-سالاد الویه-دلمه و پیراشکی( دو مورد آخر رو مامان بزرگا زحمت کشیدن)
d86ts62yu2rgx4szoztp.jpg

کیک رنگین کمون. انگشت ترانه هم توعکسه . خامه های دورش و انگشت میزد.
7oiej2c3uhhhu5g4qhn.jpg
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
نوشین جون اول میوه و اینا رو بزار موقع شام جمع کن شامو بزار
سالاد الویه . سالاد ماکارونی. سالاد برنج و ... رو میتونی از روز قبل درست کنی من خیلی وارد نیستم

کسی جواب سوال منو نمی دونست در مورد تبدیل فیلهای pdf چجوری روشون کار کنم توی photoshop؟

ثریا جون دختر من 3 تیر هست تولدش
اینم عکس ترانه با فرفره و کلاه بوقی... با عموش بوده پاک کردم. لباس رنگین کمونی براش دادم خیاط درست کنه که رسما گند زد ترجیح دادم این و تنش کنم. تل هم اصلا نمیذاشت روی سرش بمونه:)

c3v46wijcz5ieoahz0c.jpg

عکسا رو انگار نشون نمیده ولی روشون کلیک کنین میاد:)

ممنون مامان رز جون.
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -

قربونت برم سانی جون. ایشالا تولد آرنی گلم. مبارکه عکس کاربری جدید. خیلی نازه:*