2777
2789
عنوان

به نظرتون چه عکس العملی نشون بدم؟در مورد برادر شوهرو جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 26 پست
چرا انقدر از فامیلا فرار میکنی؟میگی هرکی برای زندگی بیاد اینجا برمیگردم شهر خودم😶😑 یعنی کل اقوامت ...

غربت بدترین درد دنیاست...دورت شلوغ باشه حتی با دشمن بازم بهتر از تنهاییه......خوش به حالت

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...

اول اینکه با همسر محترمتون صحبت کنین که ب هیچ عنوان پای برادرش رو ب اونجا باز نکنه

بعد اگه زنگ زدن ب شما یا جواب ندین بعدا ی بهونه بیارین که دستتون بند بوده و ... یا اگرم جواب دادین سرد برخورد کنید و در لفافه حرف دلتون رو بزنید طوری که متوجه بشن که راضی نیستین

هیچی از آرامش خودتون واجب تر نیس؛هیچی!

جهان به اعتبار  "خنده تو" زیباست💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگید ما با کسی این کارو شریکیم شریکم گفته نه خودمون باشیم بهتره نه کسی از ما بیاد نه از شما....بعدش ی کارگر مطمئن بیارید فقط غریبه هم میارید سرکار خیلی حواستون باشه مردم گرگ شدن حتمن دوربین کار بدارید

السلام و علی الحسین😍😍😍
شهر مال توئه مگه بیان چیکارشون داری اگه دوست ندارید کار بهشون بدید ندید ولی چیکار داری بپیچونی نیان

ببین بیان کل مسوولیتشون با ماست کارشونو خونشونو همه چیشون با ماست

دخترم دنیای من♥️
واقعاااا واقعاااا نزار شریک شن.... یعنی شراکت با فامیل اشتباه محضه... شوهرت مثل چی پشیمون میشه اگه ...

واقعا

برادرم بااشناوفامیل نزدیکمون شریک شده طفلکی بیشترپولم اون گذاشت

چندسال پولش وخورده وروشم اب الان گیرپول خودش انقدر پرو وحرامخور راحتم داره میره ومیاد اخ چی میکشه برادرمظلومم همش سکوت بخاطرفامیلی وبی پولی داغونش کرد الان میره کارگری بااون بدن داغونش بزورمارفت شکایت کرد  اونم مدارک وگم وگورکرده ازبس هفت خطه

براش دعاکنیدبه حق واقعیش برسه خیلی مظلوم وساکت برادرم

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

با برادرشوهر شراکت کردن همش داستانه از یه طرف بعدش میگه کار خوب بهم نداد و توقعشون از شما بالا میره از یه طرف حسادتهای جاری و مقایسه زندگیشون با شما، از من به تو نصیحت واسه خودت جنجال و تنش درست نکن 

چرا انقدر از فامیلا فرار میکنی؟میگی هرکی برای زندگی بیاد اینجا برمیگردم شهر خودم😶😑 یعنی کل اقوامت ...

افسانه جان بعضی از آدما دوس دارن که دور از همه آشناها زندگی کنن؛اینطوری به قول استارتر آرامش بیشتری دارن؛این ب این معنی نیست که اقوام و فامیلا بد هستن اما ب هر حال هر کسی شخصیتش یه جوری شکل گرفته؛بعضیا تنهایی رو دوس دارن و عده ای هم دوس دارن که دورشون خلوت باشه

من خودم از اون دسته آدمایی هستم ک فکر میکنم اگه دور باشیم خوشبختیمون صدچندان میشه...

واقعا برادرم بااشناوفامیل نزدیکمون شریک شده طفلکی بیشترپولم اون گذاشت چندسال پولش وخورده وروشم اب ...

ان شاءالله که ختم به خیر میشه؛ب نظر منم شراکت با آشنا ب مراتب سخت تر از غریبه ها هستش

دعا میکنیم برای رفع گرفتاری برادر محترمتون❤

افسانه جان بعضی از آدما دوس دارن که دور از همه آشناها زندگی کنن؛اینطوری به قول استارتر آرامش بیشتری ...

ببخشی اصلاح میکنم یه جملم رو = عده ای هم دوس دارن دورشون شلوغ باشه

ان شاءالله که ختم به خیر میشه؛ب نظر منم شراکت با آشنا ب مراتب سخت تر از غریبه ها هستش دعا میکنیم بر ...

ممنون عزیزم

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃