سیلواناs مدیر عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 6566 عنوان فردا روز اول پسرم واسه پیش دبستانیه😀😀 | مشاهده متن کامل بحث + 2688 بازدید | 67 پست بچه ها ذوق دارم واسه فردا 😍😍😍😍ولی پسرم عین خیال شم نیست😣😑😑😑میگه که چی مثلا صبح زود باید بیدار بشم😦😦یاد اون کلیپه افتادم که پسره میگفت خوشحالی نداره که هر روز هر روز باید بیدارشی بیای مدرسه😀😀حرفی چیزی دارید بگید به عنوان مادر که تجربه دارین😍😍 خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍 1398/06/31 | 12:04 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیانا999990 عضویت: 1396/11/21 تعداد پست: 2014 اینم وسایلاش به عنوان یادگاری عکس گرفتم😍 وای چقدرقشنگه.ادم دلش درس خوندن میخاد.من دخترم 2سالشه اونروزبراش دفترنقاشی ومدادرنگی خریدم خودم خیلی ذوق کردم بعضیانمیخوان بفهمن،هرچقدرم توضیح بدی فقط خودتوخسته میکنی... ولشون کن بزارتوافکارای غلط خودشون بمونن
nilsa1 عضویت: 1394/08/11 تعداد پست: 17249 نه به ما گفتم 1مهر بايد صبحونه براشون بزاريم ؟ديگه چي؟ آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين
سیلواناs مدیر استارتر عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 6566 بايد صبحونه براشون بزاريم ؟ديگه چي؟ نه میان وعده مثل میوه .مثلا نخود وکیشمیش وابمیوه ....ناهار واسه پسرمن اونجا میدن خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
winner78 عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 946 خواهر منم فردا میره قربونش برم این قدر لباساش بزرگن براشاز بس ریزهفردا منم میرم باهاش😍
nilsa1 عضویت: 1394/08/11 تعداد پست: 17249 نه میان وعده مثل میوه .مثلا نخود وکیشمیش وابمیوه .... ناهار واسه پسرمن اونجا میدن مگه تاظهرنمياددخترمن11ونيم برميگردن آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين
سیلواناs مدیر استارتر عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 6566 وای چقدرقشنگه.ادم دلش درس خوندن میخاد.من دخترم 2سالشه اونروزبراش دفترنقاشی ومدادرنگی خریدم خودم خیلی ... آرهخیلی حسخوبی داره😍😍 خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
سیلواناs مدیر استارتر عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 6566 مگه تاظهرنمياددخترمن11ونيم برميگردن 12 میادمربیشون گفت از روز جهانی کودک به اونور ناهارم میدیم بهشونپولشم گرفتن😑😑 خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
قطره۷۲ عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 7696 نه به ما گفتم 1مهر اهان ایشالا بسلامتیمدرسه ما امروز بود فقط حیدر امیرالمومنین است
آدم__برفی عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 2138 دوقلوهای منم فردا میرن پیش... خیلی ذوق دارن فقط دخترم از مقنعه خوشش نمیاد😕 شما۳تا بچه داری؟سومی متولد چنده
پرنسا71 عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 40101 دخترمنم فردااولين روزش من استرس دارم گناه داره اصلانميدونم بايد چيكاركنم چي براش بزار كلي و ... ما امروز همه وسیله هارو بردیم دادیم اونجا تا بچینن تو قفسه هاشون...فردا فقط تغذیه ای که تو برنامشون هست رو با خودشون میبرن هر چه اید به سرم باز بگویم گذرد حیف ازین عمر که با می گذرد، میگذرد 💔💔
عطربهشت عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 1355 12 میاد مربیشون گفت از روز جهانی کودک به اونور ناهارم میدیم بهشون پولشم گرفتن😑😑 کل هزینه پیش دبستانیش چقدر شده؟؟؟
پرنسا71 عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 40101 شما۳تا بچه داری؟ سومی متولد چنده دوقلوهامـ۹۳..سومی۹۵ هر چه اید به سرم باز بگویم گذرد حیف ازین عمر که با می گذرد، میگذرد 💔💔
سیلواناs مدیر استارتر عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 6566 ما امروز همه وسیله هارو بردیم دادیم اونجا تا بچینن تو قفسه هاشون...فردا فقط تغذیه ای که تو برنامشون ... چی هست تغذیشون😆😆واسه پسرمن برنامه ندادن تقلب برسون خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
طاهان عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 2315 امروز اول دبستانی ها رفتن مثل پسر من😍خیلی ذوق کردم با اینکه پارسال پیش دبستانی بود ولی انگار مدرسه یه جور دیگه ذوق داره براش کیکپختم شبیه مداد. یه جشن کوچولو داشتیمدیروزانشالله سال دیگه بچه شما کلاس اولی میشه ،،
سیلواناs مدیر استارتر عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 6566 کل هزینه پیش دبستانیش چقدر شده؟؟؟ کل کل کاش نزدیکای 4تومن خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍