منم کر کثیف اینا نیستم بیشتر کارام صبح تا ظهر ولی خب الان عصر کارایی دیگمم میرسم
نمیدونم هرکی میاد خونه من میگه چرا انقد زود کارات تموم میشه ۲۰ دیقه تموم خونمو جارو با تی میزنم گرد گیری ام ۱۵ مین غذا ۲۰ مین تمومه اگه حاضری نباشه و برنجی باشه زود زود تمومه لباسامم میزارم داخل لباسشوی
خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍 مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بعد مدت ها رفتم بیرون برای سیسمونی کلی چیزی خریدم😂😂
ابجی واسه منم دعا کن نی نی داری دعات میگیره 🤗🤗🤗
خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍 مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
من خداروشکر دیروز دررحال خونه تکونی بودم زیاد نیومدم ولی شب ک کارام تموم شد اومدم دیدم قطعه خلاصه دیشب ۱۱ جدید خوابیدم 😂😂😂 ولی پریروز قطع بود داشتم میمردم .
[QUOTE=105658411]حتما عزیزم💜[/QUOمرسی عزیزم ایشالله به زودی زود نی نی تو بغل بگیری 😗😍