2777
2789
مامان طاهای عزیز ما رو خوشحال می کنی حتماً شرکت کن راستی تمام عکس ها رو دیدم یکی از یکی ناز تر و با نمک تر بودن راستی هر 7 روز یک بار موضوع مسابقه عوض میشه البته کسی که رای اوده باید موضوع جدید رو بده. وای خدا این طاها چه بامزه میخوابه.

مرسی بچه ها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رومی جون بنظر من یک تا دو عکس کافی است .... چون اگه تعداد عکس ها زیاد بشه انتخاب را سخت تر میکنه ... این نظر من هست بازم ببین اکثریت چی میگن ...

مامان طاها جون ماشالله به گل پسرت .... براش اسفند دود کن خانمی .... آرمیتای منم مثل پسر شما اکثر مواقع مدل دار می خوابه .... من عاشق خوابیدنش هستم ... عکس های زیادی هم در خواب ازش گرفتم ...
من به اون عکس طاها که دستش را زیر چونه اش گذاشته رای میدم ... فوق العاده گل پسری متفکر خوابیده !!
رومی جون و مامان ارمیتا جون مرسییییییییییییییی از لطفتون به طاها بووووووووووووووووووووووووس .................... وبلاگ های کوچولوهای خوشکل رو دیدم خیلی عااالی اند براتون کامنت گذاشتم شما هم برا نی نی های نازتون حتما اسفند دود کنید هزاااار ماشالله ...............منم فکر کنم دو تا عکس باشه خوبه اخه بعضی وقتا انتخاب یه عکس برا مسابقه سخته ........ اینجوری تعداد عکسای کلوپ هم بیشتر میشه ازت ممنون که اجازه دادین منم تو مسابقه شرکت کنم ممنووووووووووووووووووووون
خدایا عاشقتم....
2810