2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من یه چند روزی نبودم راستش خودم حالم خوب نبود و نتونستم بیام نت فکر کردم زمان مسابقه تموم شده برای همین عکس رایان رو نیوردم . الان میبینم که هیچ کس عکسی نزاشته !!!!! موضوع چیه ؟؟؟
رومینا جون امیدوارم اسباب کشی بی دردسر برات تموم شده باشه خانومی . مواظب پارسا گلی باش
سلام دوستان فکر نمیکردم که اینقدر واستون سخت باشه که از نی نی هاتون راجع به ورزش عکس بندازین
اگه یه سری به تاپیک نی نی های دیگه بندازین میبینین که اونا از همچین موضوعاتی عکس گرفتن
خلاصه هرجور شما دوست دارین ، موضوع رو نفر دوم انتخاب کنه من میرم کنار

گریههههههههه
آدما به اندازه کمبودهاشون دیگران رو آزار میدن
مامان ازاده جوون خوش اومدی . خوشحالیم به جمع مامان های اذری اضافه شدی .

به نظر من باید به موضوعی که برنده اعلام میکنه احترام گذاشت هر چند به نظر سخت بیاد . اصلا قشنگی مسابقه به موضوعات سختشه که ما مجبور بشیم عکسای خوشگل و مبتکرانه ای از نی نی هامون بندازیم و براشون ثبت کنیم . در غیر اینصورت که همه کلی عکسای عادی از نی نی هامون داریم . پس خواهش میکنم عکسای خوشگل نی نی هاتون و با موضوع ورزش خیلی زود اینجا بزارید.
هم اکنون منتظر یاری سبزتان هستیم . دینگ دینگ

راستی رایان چند روزه که بیرون روی داره . دکتر بردم گفت مال دندوناش . ولی خیلی نگرانم.
سلام سنا جون شما نفر اول شدید چرا نفر دوم انتخاب کنه؟ به نظر من هم باید به نظر برنده احترام گذاشت . خودم الان میرم یک عکس ورزشی از هستی میگیرم و اینجا می گذارم. بقیه مامانها هم بجنبید دیگه.
سلام دوستان ممنون از همتون
ممنون رییس سارا بابت حمایت همه جانبه
حال رایان جون چطوره نگران نباش ان شالله هرچی زودتر مرواریدای خوشگلش میان بیرون

دوستان عکساتون خیلی قشنگه ،هرچند که استقبال زیادی نشد ولی چاره چیه باید پذیرفت که باب میل دوستان نبوده
آدما به اندازه کمبودهاشون دیگران رو آزار میدن