2777
2789
عنوان

حس بد و عذاب وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 47 پست

واسش پوپک نمکی با چیپس صولتی بخل

باهاشم قهل باچ،باچه؟

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نانازی بسکه😁

عزیزم کرد هستی

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

عیبی نداره، اونم چند روز غصه میخوره، یادش میره.

من قشنگ بیست سی تا دوست میتونم برات اسم ببرم که وقتی من تیزهوشان قبول شدم اونا نشدن و درسشون خیلی بدتر از من بوده،. الان به مراتب خوشحال تر و حتی موفق ترن. اصلا اهمیتی نداره.

عزیزم نینی سایت جای بچه ها نیست ک برو تا مامانتو صدا نکردم 

از اسمش که معلومه جای نی نی هاست😑😂

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
بنظر تون کارم بد بوده چون مامانش با ناراحتی جواب داد

تبريك ميگم عزيزم…منم تيزهوشانم…واسه ما كه خيلى مدرسه مزخرفى بود و بهمون فشار اومد😕😞اميدوارم واسه شما اينجورى نباشه

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌺🌺🌺🌺السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌺🌺❤️❤️

سلام دلی جان

اولا تبریک بابت موفقیتت.

دوما شما که نمیدونستی دوستت قبول نشده.

تجربه میگه اینجور وقتا اجازه بده دوستت سبک بشه،بعد باهاش احساس همدردی کن.

زیادم رو این قضیه مانور نده.اینم نگو که حالا قبول نشدی مگه چیه و این حرفاچون فکر میکنه داری گولش میزنی.

بهش بگو ناراحتیشو درک میکنی 

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
2810