2777
2789
عنوان

حس بد و عذاب وجدان

389 بازدید | 47 پست

سلام دلیار هستم من میرم کلاس هشتم و امسال ازمون تکمیل ظرفیت تیز هوشان برگزار شده بود بعد امروز نتایج رو زده بودن و دوستم بهم زنگ زد با ناراحتی گفت قبول نشده بعد منم گفتم الان برم ببینم قبول شدم یا نه بعد گفت بعد بهم نتیجه بگو    رفتم دیدم قبول شدم و خیلی خوشحال شدم و بهش زنگ زدم که مامانش جواب داد گفت چی شد نتیجت گفتم قبول شدم گفت مبارک باشه و اینا الان نمیتوانم گوشی رو بدم دوستت داره گریه میکنه که قبول نشده بعدا بهت زنگ میزنم منم رفتم پیش مامان بابام بابام گفت یه وقت به دوستت زنگ نزنید بگی قبول شدی چون قبول نشده خیلی ناراحت میشه گناه داره  بعد منم یهو تعجب کردم بابام پرسید ببینم نکن زنگ زدی خودت زنگ نزنی بگی قبول شدم ناراحت میشه اگه خودش زنگ زد بهش بگو خلاصه الان احساس عذاب وجدان دارم جای اینکه دوستم دلداری بدم با خوشحالی گفتم قبول شدم😦😦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نانازی بسکه😁

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

اشکالی نداره عزیزم خودتو ناراحت نکن گلم

مبارکت باشه

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

تبریک برا قبولیت.دوستت بالاخره باید میفهمید که قبول شدی چه الان چه بعدا.به امید موفقیت های بیشتر در آینده.اینترنت و گوشی از درس خوندن غافلت نکن عزیزم

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

این بچه بازیا چی 

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

دوست من 

با نهایت محبت و دلسوزی 

فقط اینو بگم

ک این سایت  واقعا مناسب سن تون نیست

انشاالله موفق باشید و سال تحصیلی خوب و پر از موفقیتی داشته باشید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
2810