2777
2789
عنوان

روزهای 5شنبه و جمعه برای تفریح کجاها میرین؟؟ تو رو خدا بیاین تو!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 27514 بازدید | 37 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم
باغ وحش پارک ارم فوق العادست برای بچه ها هر چند که خیلی تر تمیز نیست اما بچه ها با دیدن حیوونا خیلی ذوق می کنن من معمولا پنج شنبه ها بچه ها رو می برم خانه اسباب بازی که البته آقایون رو راه نمی دن خودت با نینیت می ری روسری و مانتوت رو هم در میاری یه عالمه اسباب بازی های خوشگل هست سر پوشیده هم هست تقریبا من همه ی خانه اسباب بازی های تهران رو رفتم بگو کدوم منطقه هستی بهت بگم کجا بری
بام تهران لویزان و این جور جاها خیلی خوشگلن اما به درد بچه ی اینقدری نمی خورن بیشتر براتون خستگی می آره فکر کن سر بالایی بری یه کالسکه هم هل بدی الان هم که هوا گرم شده خیلی سخت تره
راستی یه جمعه ما رفتیم امامزاده زین علی توی پونک خیلی با صفاست رودخونه هم داره و جای وسیع برای بازی بچه ها بعدش هم رفتیم خانه اسباب بازی بوستان کلی روزمون پر شد و کیف داد
خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت
یه چیزی میگم اما مسخره ام نکنین
ما دیروز رفتیم بهشت زهرا بچه ها اندازه ی صد تا پارک بهشون خوش گذشت کلی کاج جمع کردن و مورچه هارو تا خونه اشون راهنمایی کردن ههههههههه
خوش به حالت که فقط مشکلت جمعه ها عصری هست ما هر روز باید یه جا بریم وگرنه بچه ها دوازده شب هم رضایت به خواب نمی دن
و یه پیشنهاد دیگه اینکه هر ماه مجله ی شهرزاد رو بگیر تیر ماهش چند روز دیگه می آد جاهای تفریحی رو معرفی می کنن خانه اسباب بازی پالیم توی میدون تجریش خیابان فنا خسرو خیلی باحال بود یه کم گرون هست اما اسباب بازی هاش جالبه و یه خانومی هست که انگلیسی صحبت می کنه با بچه ها و باهاشون بازی می کنه من دقت کردم دیدم با دختر بچه ها بیشتر بازی می کنه
از همه مامانای مهربون ممنونم صد تاااااااا!!!!!!!!!!!!
مخصوصا مامان علرضا.خیلی ماهی!!!
فقط یه سوال:بچه تو این خانه اسباب بازی مریضی مشترک نمیگیره؟بهداشتشون چه جوریه؟
ما دیشب رفتیم یه پارکی تو مسیر،موقع برگشتن با اب و دستمال مرطوب دستش رو شستیم و تا خونه مواظب بودم دست تو دهن نکنه.خونه هم اومدیم مستقیم بردمش حموم!!
وای ما هم خسته شدیم...چقدر عجایب..قدر نهج البلاغه و دربند و فرحزاد......تو این گرما هم که من عمرا زودتر از 8 شب از خونه در نمیام...چون هم هوا آلوده است و هم گرما بدتر بچه رو مریض میکنه....به نظر من یه جا باید درست کنن که بچه ها تحویل بگیرن دو سه ساعت و انواع و اقسام اسباب بازی داشته باشه تا هم مادر پدر یه دوری بزنن و استراحت کنن و هم بچه ها بازی کنن.....
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****
قربونت برم مامان نگین این چه حرفیه
این مشکل مشترک بین اکثر ماماناست من که تا جایی که بتونم از مهمونی رفتن در می رم چون یک سر باید بگم بکن نکن بشین دست نزن صاحب خونه ی بیچاره هی می گه ولشون کن بچه هستند دیگه اما من که می دونم چی تو دلش می گذره
خوب همه جا آلودگی هست چیکار می شه کرد اما مثلا خود من اگه بچه ام ویرووس گرفته باشه حال نداشته باشه سعی می کنم تو خونه ازش مراقبت کنم اصلا خود بچه حوصله ی بازی کردن نداره که بخوام ببرمش پارک یا خانه اسباب بازی
راستی بوستان پونک دو تا خانه اسباب بازی داره یکیش ماله بچه های کوچیکتره یکیش ماله بچه های بزرگتر اونی که ماله بچه های کوچیکتر هست یه دو سه نفری خانوم داخل هستن که مراقب بچه ها هستن اما اگه خودت بخوای هم می ذارن بری داخل مراقب بچه باشی زیاد توصیه نمی کنم خصوصا الان که هوا گرم شده اما ای بدک نیست حتی می شه بچه رو بذاری بری خریدات رو بکنی برگردی سیستم نگه داریشون خیلی خوبه
ولی خوب فضاش خیلی کوچیکه
افسانه جون ما هم منطقه هفت هستیم پارک هلال احمر نرسیده به سید خندان فرهنگسرای اندیشه خانه اسباب بازی داره با مراقب یعنی یه جورایی شبیه مهد هست من نرفتم چون صبح ها هستن تا نزدیکای چهار برای من با دو تا بچه رفتنش خیلی سخته باید جاهایی برم که بعد از چهار هم باشن که باباشون هم بیاد یه فرهنگسرا هم توی سید خندان هست به اسم ارسباران برای بچه های بالای سه سال کلاس های خیلی خوبی داره مثل نقاشی سفالگری یا همون خمیربازی در حقیقت
پسر من چون تنبله جیشش رو نمی گه قبولش نکردن اگه به سن کوچولوت می خوره یه سر برو
راستی اگه بچه هاتون اسب سواری دوست دارن پارک آّب آتش اسب با کالسکه و بدون کالسکه داره درسته که وسایل بازی نداره اما فضاش خیلی بزرگه ما بعضی وقت ها می ریم واسه بچه ها سه چرخه می برم با توپ تعداد بچه ها کم هست بیشتر بزرگتر ها می آن واسه همین مریضی واگیر دار کمه (قابل توجه مامانای حساس)
سلام دوسته عزیز..اگه دوست داری قالبی با عکس نی نیت داشته باشی یا رو عکساش کار بشه http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=99236&PageNumber=1
بزرگترین اشتباه همه اینه که یادمون می ره مسافریم و یه روزی بی خبر میزاریم می ریم،بدون خداحافظی....
2810