2777
2789
عنوان

برای تولد دخترم چه کارهایی تدارک بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 29 پست
من دوست ندارم شام رو غذا های ایرانی بدم. یه جیزایی مثل پیتزا و اسنک و اینا. ولی ژله رو میدم

پیتزا واسنکو باید موقع شام درست کنی بدی بشون ک پنیرش داغ باشه وکش بیاد سرد مزه نمیده.بعدم اسنک وپیتذا تقریبا شبیه همن بهتر نیست دونوع مختلف بزاری.درضمن کبابم تو خارج هس پیتزام تو ایران هس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیتزا واسنکو باید موقع شام درست کنی بدی بشون ک پنیرش داغ باشه وکش بیاد سرد مزه نمیده.بعدم اسنک وپیتذ ...

بله منم منظورم برا شم بود. نه من نمیخوام اسنک و پیتزا بدم. یکیشو میدم و میدونم که کباب ایرانی هم نیست ولی در کل بین سالاد الویه و سالاد ماکارونی و پیتزا و اسنک و سمبوسه کدوم رو برای شام بیشتر ترجیح میدید گلم؟

بله منم منظورم برا شم بود. نه من نمیخوام اسنک و پیتزا بدم. یکیشو میدم و میدونم که کباب ایرانی هم نیس ...

هم سمبوسه درست کن هم سالاد الویه تو نون ساندویچای کوچولو بزار دورشم کاغذ بپیچ ک ساندویچیا میپیچن ولی رنگیش ک شیک تر بشه تو سفره

[QUOTE=105239372]هم سمبوسه درست کن هم سالاد الویه تو نون ساندویچای کوچولو بزار دورشم کاغذ بپیچ ک سان ...

اماده هس لازم نیس شما رنگش کنید.من زنعموم پارسال برا پسرش تولد گرفت ساندویچ با کاغذای رنگی داد بهمون.به ساندویچیه گفته بود ک رنگی بزاره ساده نزاره

اماده هس لازم نیس شما رنگش کنید.من زنعموم پارسال برا پسرش تولد گرفت ساندویچ با کاغذای رنگی داد بهمون ...

مرسی به خاطر کمکت. حالا شاید نظر شما رو انجام بدم. حالا زیاد رو رنگشم راضی زیاد نشدم. حالا فکراما میکنم.

2810