2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 15 بازدید | 370 پست
ممنونم نیلوفری جان در واقع دست یک نفر رو شد که میخواست حق دو نفرو ضایع کنه!
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
سلام هم ناراحتم هم خوشحال ناراحت برای اینکه از دیروز تا حالا سایت برام باز نشده بود بتونم یه پست بذارم خوشحال برای اینکه برنده شدم خیلی ممنون از کاربرای خوبی که بهم رای دادن تبریک میگم به بقیه ی دوستانی که برنده شدن خیلی خوشحالم ممنون نی نی سایت خوب

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یانا بعضی هامون مث من و انجلا هنوز جایزه فروردینو نگرفتیم زیاد دلتو صابون نزن
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
گفتن اسپانسرش زده زیرش تازه برا اردیبهشتم هنوز پست نشده! ایشالا که مال این سریو زود بفرستن
فقط دوستان یه سوال که واسه شخص من ایجاد شده اینه که چطوری تلاش میکنین برا برنده شدن؟؟؟؟؟ چند تا از دوستان گفتن خیلی تلاش کردیم من متوجه نمیشم دقیقا چیه منظورتون ممنون میشم اگه توضیح بدین برام
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
2810