2777
2789
عنوان

پدرشوهرم جاریم واذیت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 63 پست
اره من دیگه میگم مشکل روانی دارن.... بخدا اینقد رفتارها دارن که برلت بگم تعجب میکنی از حرفاشون اخلاق ...

فدای سرتون. اره جواب دادن خیلی بهتره. چون ادم جواب نده باید به شوهرش بگه شوهر هم که گیر میکنه بین همسر و مادر پدر کلا هیچی زندگی خود ادم داغون میشه

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلت نسوزه فردا بزرگ میشه تورو با پدرشوهرت یه جا میخوره!

یاد زن عموم افتادم  همینطور بود ولی بابابزرگم کاریش نداشت 

الان خودش عروس داره چه بلاها که به سر عموم نیاورد

از خونه بیرونش کرد .....

بعد وقتی شوهرم گفت دختر پدرشوهرم گفت نه جان خودت به شوهرم بعدم گفت میدیمش به پسر جاریم یعنی منم بهش ...

چه پرروعن. واااای . بچه ی منم دختر باشه نمیدونم عکس العملشون چیه ولی میدونم این مسخره بازیا هست توش

مشخصه بچه ۱۷ ساله بلد نیست اونقدری سنگین و درست برخورد کنه که کسی جرات نکنه بهش بگه بالا‌چشمت ابروعه یا اگه گفت شوهرش جلو طرف وایسه.ایشون ۱۷ سالگی توو قرن ۲۱ ازدواج کرده تبعاتشم میپذیره و با خیلی چیزها قراره کنار بیاد شما غصشو نخور🧡

یه خانم پرستار موفق و با انرژی😌😋
چه پرروعن. واااای . بچه ی منم دختر باشه نمیدونم عکس العملشون چیه ولی میدونم این مسخره بازیا هست توش

خیلی پرووو هستن دختر هرچی بگم کم گفتم ازشون .... وای خدا خدا کن دختر بشه بچه ات دست از سرت بر میدارن پسر شد ولت نمیکنن دیگه 

درست بشو نیستن اینا هرچی هم بهشون بگی کم نمیارن اصلا

من رفت و امد رو به حداقل رسوندم دارن دق میکنن. الان ناراحتن که بعد از دنیا اومدن بچه ، کم نوشونو میبینن. گفتم جهنم

دختر خواهرشوهر با من حامله اون هفت ماه من چهار ماه بعد اونبار مادرشوهرم میگفت با همین شکمش اومد با ما مسافرت گفتم من نمیتونم جایی برم بیام دکتر بهم گفته نرو بزور می خواد منو با این شکم بکشونه گشت و گذار بعدم من تهدید به سقط بودم

من رفت و امد رو به حداقل رسوندم دارن دق میکنن. الان ناراحتن که بعد از دنیا اومدن بچه ، کم نوشونو میب ...

من بخاطر شوهرم نمیتونم رفت و امدشون کم کنم ولی خداروشکر شوهرم موافق کارهاشونم نیست

خیلی پرووو هستن دختر هرچی بگم کم گفتم ازشون .... وای خدا خدا کن دختر بشه بچه ات دست از سرت بر میدارن ...

بابام میگه چیزی بهت بگن دختر باشه بچه، میرم خونشون میگم اصلا حیف بود دختر من دختر نداشته باشه، باید ده تا مثل خودش بیاره😂😂😂😂😂😂این کارو میکنه ها. قبلا حالشونو گرفته

دختر خواهرشوهر با من حامله اون هفت ماه من چهار ماه بعد اونبار مادرشوهرم میگفت با همین شکمش اومد با م ...

مادرشوهر منم الان همش میگه چرا اخه از همین اول اینجوری ایی...البته بخودش زحمت نداده یسر بمن بزنه 

بابام میگه چیزی بهت بگن دختر باشه بچه، میرم خونشون میگم اصلا حیف بود دختر من دختر نداشته باشه، باید ...

من مادرشوهرم وقتی فهمید دختر خوب حالا تیکه اش گوش بده انگار میدون جنگه دوتا بچه اولش دختر بودن خودش بعد گفته اون موقعه که بچه هام دختر بودن مادرشوهرم بهم گفت به نفع خودت بچه میاری یعنی تو بچه ات دختر به نفع خودت بچه اوردی