2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679849 بازدید | 28507 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
من مزاجم گرم و خشکه . تو این چند روز به این نتیجه رسیدم اگه کسی طبع سرش گرم باشه ممکنه درجه گرمی جلوی سرش با وسط سرش فرق داشته باشه. یه دارویی اگه استفاده میکردم وسط سرم به طور چشم گیری خوب میشد ولی جلوی سرم اصلا تغییری نمیکرد. طی چند روز اخیر با زدن سدر به سرم جلوی سرم هم شروع به خوب شدن کرده. خدا هزاران بار شکر.
دوستان و بخصوص (پسر خوب) یه نکته این که اینقدر تو آینه به موهاتون خیره نشید هرچی بیشتر تو آینه به موهاتون خیره بشید ذهنتون متمرکز این کم بودن موهاتون میشه و باوری که پریا خانم میگن تغییر ناپذیرتر میشه و ناامید میشید. به نظر من باوری که پریا خانم میگن همون ضمیر ناخودآگاهتون هست. با نگاه کردن بیش از حد در آینه ضمیر ناخودآگاهتون کم بودن موهاتون رو حفظ میکنه و یا حتی بدتر میکنه و بهبودی موهاتون رو دست نیافتنی تر میکنه. یه مورد دیگه این که حتی بابت کوچکترین بهبود در موهاتون خدا رو شاکر باشید و نگید این تغییر کوچیک که فایده ای نداره.
حامی خیلی خوشحال شدم ک موهاتون تغییراتی نشون دادن حتما از تجسمتون استفاده کنین و این تغییر رو بیشترش کنین مطمئنم یه مدت کوتاع بگذره همتون اینجا میایین از موهای خوشگلتون عکس میذارین چون همتون پشتکار دارین
💖 Give this world good energy
پریا خانم من دقیقا شرایط شما رو دارم وقتی دانشگاه یا بیرون میرم به هر کی برمیخورم به جای اینکه به من نگاه کنن به موهام نگاه میکنن و باهام حرف میزنه ولی یه مدته دیگه اهمیت نمیدم به این موضوع چون مطمئنم به زودی به خاطر پرپشتی موهام به موهام نگاه میکنن و باهام حرف میزنن نه به خاطر کم پشتی موهام. حتما وقتی موهام کاملا خوب شد عکس میذارم پریا خانم شما دقیقا از چه منابع و کتاب هایی برای تغییر نگرشتون و باورتون استفاده کردید؟
چکاوک من نمیدونم اینجا بگم اگر جواب سوال کسیو ندادم دلیلش اینه نمیدونم فک نکنین نمیخوام ;-) اقای حامی دستان شفا بخش ک بشدت عاشقشم و ازش توو تحسماتم استفاده میکنم کتابای دیگه ام خوندم ولی ربطی ب درمان ندارن بطور مستقیم،فقط باعث شدن اعتقادم قوی تر بشه و شکم کمتر ک این خودش باعث شد زودتر نتیجه بگیرم مثل گفتگو با خدا نوشته نیل دونالد والش یا راز یا چهار اثر فلورانس اسکاول شین بعضافه مطالعه همیشگیم راجع ب این مطالب توو نت راجع ب چاکرا ها هم‌ زیاد خوندم و‌میخونم ولی برای درمان مستقیم دستان شفا بخش محشره من اول دبیرستان بودم خوندم ولی اجرا نمیکردم
💖 Give this world good energy
2810