2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره از عطاری خردل مث حنا پودره عطاریای ما خودشون تو‌بسته های کوچیک میدن مث حناس فقط رنگش خردلیه هرچقد دوس داری بخر اندازع مصرفیتم اندازه کف سرت مث بقیه ماسکا
💖 Give this world good energy
آقای هیلتون سرایدار یک هتل بود ... و تمام جوانی و نوجوانیش سرایدار بود اما الان ٨۴ هتل هیلتون تو دنیا داریم ! او یکی از بزرگترین هتلداران زنجیره ای دنیاست. حالا هیلتون آدم مسنی شده تو ی مصاحبه از ایشون سوال میشه : تمام نوجوانی و جوانی سرایدار بودی چی شد که این شدی ؟ جواب میده : "من هتل بازی کردم!" _آقای هیلتون هتل بازی چیه بگو ما هم به جای خاله بازی هتل بازی کنیم ؟! در جواب میگه : تمام اون جوانی و نوجوانی که همه میدونند من سرایدار بودم وکیف مشتریا رو جابجا می کردم و ... اما شبها که رییس هتلم می رفت خونه من میرفتم تو اتاقش لباسامو در میاوردم لباسای رییس هتل رو می پوشیدم پشت میزش می نشستم و هتل بازی می کردم ! مدام تصور ذهنی من این بود که یکی از بزرگترین هتلداران دنیا هستم ... . حالا بعضی از ماها تو خلوتمون سرطان بازی می کنیم بعضی ها تو ذهنشون روزی چند بار دادگاه میرند . روزی چند بار ورشکست می کنند روزی چند بار چاقو تو شکمشون می کنند . رابطه ی زیبا و عاشقانه مون رو تموم شده میبینیم بچه ها و عزیزانمون رو از دست رفته احساس میکنیم و خیلی وقتا نقش یه آدم شکست خورده، بی مسئولیت، نالایق، طرد شده، زشت ! و غیردوست داشتنی رو بازی کنیم ... درسته!!!!! انسان در نهایت شبیه رویاهایش میشود...رویا های زیبا و نیک خواهی برای خود بسازید همین ... ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﯾﺘﺎﻥ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺍﻧﺮﮊﯼ ﻣﺜﺒﺖ
سلام. من با تستی که دادم متوجه شدم طبعم گرم و خشکه. الان میخوام برای قطع ریزش از حنا و بابونه استفاده کنم. حنا که خنکه اما بابونه گرمه. اشکالی نداره ترکیب اینا باهم برای من که طبعم گرمه؟
خداوند به 3 طریق به شما پاسخ میدهد: میگوید بلی و آنچه که خواسته اید را به شما میدهد ..... میگوید نه و چیز بهتری به شما میدهد............میگوید صبر کن و بهترین را به شما میدهد....[smiley]l/l_27.gif[/smiley] وقتی بگویی خدایا من جز تو کسی را ندارم خداوند غیور است خواسته ات را اجابت می کند .
پریا
خداوند به 3 طریق به شما پاسخ میدهد: میگوید بلی و آنچه که خواسته اید را به شما میدهد ..... میگوید نه و چیز بهتری به شما میدهد............میگوید صبر کن و بهترین را به شما میدهد....[smiley]l/l_27.gif[/smiley] وقتی بگویی خدایا من جز تو کسی را ندارم خداوند غیور است خواسته ات را اجابت می کند .
من به نیروی باور و ایمان خیلی اعتقاد دارم و حتی تو امتحان های درسیم بهش رسیدم ولی برای موهام یه مشکلی که وجود داره اینه که تصویر موهای سالم و پرپشت رو به طور واضح نمیتونم تو ذهنم بسازم بعضی مواقع میتونم ولی بعضی مواقع نمیشه . مطمعنم اگه این تصویر واضح و روشن تو ذهن شکل بگیره طوری که بتونی حسش کنی , 100% جواب میده به نظرتون خانم پریا راهی برای تقویت تصویر سازی هست ؟
آقا حامی شاید بتونی با فتوشاپ موهای پری که دلخواهته بذاری روی سرت و بهش زیاد نگاه کنی شاید این کار تو تصویر سازیش کمک کنه
کسی نیس جواب بده؟
تینکربل من نگفتم هرکی مزاجش گرمه ماسک و روغن گرم استفاده نکنه! گفتم ار مزاجتون گرمه و از تعادل خارج شده و سرتون داغه یعنی ریزشتون بخاطر گرمیه بیش از حد هست و گرمیجات براتون بده
پریا دقیقا بخاطر گرمای زیاد بدنم برام مشکل پیش اومده برای همین پرسیدم
مرسی
2810