2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679825 بازدید | 28507 پست
شیرین جان تمام پستایی که تو این مدت گذاشتمو بخون شیرین خانم روغن نه که بهتون نسازه موهاتون ک ضعیفه رو میریزونه ک موی قویتر جاش در بیاد اما شما حنا رو با دم کرده بابونه درست کنید...هفته ای یک تا دو بار بزنید...دیگه هیچی نزنید تا یک الی دوماه موهاتون ک محکم شد بعد توخصوصی ب من پیام بدین که براتون برنامه بگم.. تو این مدت روزی دو لیوان حتما حتما جوشنده گل گاو زبون یک مشت بزرگ..سنبل طیب یک مشت کوچیک..ی دونه لیمو عمونی خرد شده..همه رو قبل مصرف بشورید... آب ک جوش اومد کم میکنید شعله رو این ترکیبات 20 دقیقه میذارید بجوشه..اینکارو مرتب مرتب انجام بدین..واجبتر از هر چیزیه.. بعد از اون عصرا شیرسنجد بخورید حتما بعدشم چندین بار باید آسیاب شه شنبلیله تا آرد بشه نرم نرم..اونوقت گیر نمیکنه لای موهاتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیرین جان اسطوخودوس+بادرنجویه+گل گاو زبون+ آفتیمون+ بابونه از هرکدوم 10گرم دو لیوان اب...مث چای دم کن...هرروز از این دمنوش بخور بعد رازیانه یا قطره ویتاگنوس حتما مصرف کن.. شنبلیله نخور از دکتر بپرس ک هورموناتو درست کنه..رازیانه سرشار از هورمون زنانه س
2805
سلام خوبین؟ من فقط بخاطر شماها یه کاربری ساختم که بگم انقد دنباله روش های جدید نباشین من همون مارپل هستم همون کارای صفحه اول رو انجام بدین و در کنارش باور داشته باشین ک موهاتون درمیاد و حتی بیشتر از اول هم میشه بخدا در میاد ولی باور نداشته باشین هرچقدم ک بمالین بازم مویی درنمیاد موهای من الان انقد زیاد شده که همه اطرافیانم تعجب میکنن تازه همه عاشق موهام شدن همه جور تلاشی میکنین دریغ از یذره تغییر باوراتون
💖 Give this world good energy
قدم اول تغییر باوراتون بعد قدمهای بعدی چون اگه تغییر رو باور نکنین حتی مزاجتون اصلاح نمیشه چ رسه ب مو دراوردن اول باور بعد اصلاح مزاج اگر بهم ریخته بعد کارای بیرونی مث ماسک و اینا
درمورد من هم احتمالا شنیدین ولی بازم میگم من از بلوغ ریزش شدید داشتم در حدی که دیگه بیرون هم نمیرفتم همیشه گریه همیشه خجالت خودمو فوش میدادم جلواینه انقد افسرده امکرده بود و از موهام نفرت داشتم که جلو اینه میکنددمشون ک یبار کچل شم اصن راحت شم تهران پیش دکتر احسانی رفتم گفت ارثی هورمونیه نمیشه کاریش کرد فقط میشه اینایی کهمونده رو نگه داشت انقد گریه کردم تو مطبش مامانمو هم افسرده کرده بودم کف سرم کامل پیدا بود دیگه هیچ راهی نمونده بود نرم با طب سنتی اشنا شدم دو سه سال مالیدم همه چی ولی همش اندازه 10% تغییر کردم و بازم ریزش داشتم بازم سرم خالیه خالی بود تا اینکه دبیرستان بودم قانون جذب و کتابایی مث دستان شفا بخشو اینا که در مورد تاثیر باور ها رو بدن هست رو اشنا شدم خوندم یه دوره انجم دادم ولی مث همه بعدش بیخیال شدم و گفتم شاید رو من کار نکنه تا اینکه عقیده ام به درست بودن و تاثیر گذاشتن باور روی بدن انقد قوی شد که تصمیم گرفتم عملیش کنم گفتم یبار توو زندگی انجامش میدم یا نتیجه میده یا نمیده و دیگه میفمم اینم بدرد نمیخوره خلاصه علاف نمونم امدم نینی سایت دیدم شیدا هم همینطوری را خودش تعیین میکرده که مثلا تا دوهفته بعد فلان قسمت مو درمیاد مطئن شدم که اثر داره نسبت به همه بچه ها کمتر ماسک و اینا زدم خیلی کمتر ولی از همشون بیشتر باورم قوی بود و جواب گرفتم
هرکی میگه چیکار کردی میگم هیچی فقط باور کردم که درمیاد فک میکنه دارم از سرم وا میکنمش که روش هامو بهش نگم شمام یبار با تمام ایمانتون بدون اجازه ورود شکی امتحان کنین ب شرطی که گول زدن نباشه واقعا ایمان بیارید که بدنتون منتظر فرمان و باور شماست گول بزنین نتیجه نمیگیرین
عزیزم من شنبلیله نمی خورم فقط به سرم می زنم.دکترا به من گفتن ریزشت هیچ درمانی نداره من حتی کاشت هم انجام دادم واسه همین از دکترا ناامید شدم و به طب سنتی رو اوردم.رازیانه رو چطور می خورن؟
2810