2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679849 بازدید | 28507 پست
سلام به همگی طاعاتتون مورد قبول درگاه حق ممنونم کتایون جون و النا جان ان شاالله تخم شنبلیله مقداری پودر کنید روزی یک قاشق چایخوری همراه یا بعد ناهار یا شام بخورید یعنی روزی یک بار پودرشو بذارین تو آب..بعد 8 ساعتی ک لعاب انداخت بزنید ب سرتون..نیم ساعتی بمونه بیشترم من شده مشکلی پیش نیومده.. کندوش یک گیاهه هندی کمیابه و ب نسبت گرونه..مثلا 5 قاشق چایخوریش 15 تومنه...من از شوش سفارش دادم..نداشت گفت پیدا میکنه بعد میفرسته.. توی روغن زیتون میریزیش و میذاری رو شعله پخش کن ی نیم ساعتی بجوشه...میگه انقد قدرتش زیاده ک باید مراقب باشه کجا میزنی وگنه مو در میاری
آندیا جان شما اگه بچه شیر میدی احتمالش زیاد دلیلش همین باشه حتما شنبلیله مصرف کن که هم شیردهیت زیاد بشه هم جلو ریزشتو بگیره...اینو شیدی میگفت اون موقعه ها... شیرسنجد بخورید و شنبلیله بنظرم واسه ریزش عالیه...چند روز پیش نمیدونم چی شده یهو ی بار برس رو تو سرم میکشیدم سیاه میشد دیگه شونه نمیزدم از ترس...ی مدت دو تاشونو مرتب مصرف کردم تا الان نزدیک ب صفره زیادم شونه نکنید قبل حموم شونه بزنید بعد حموم تا خشک نشدن شونه نکنید موهاتونو زیاد نپیچونید ک گره بخوره و مجبور شید برا باز کردنش موهاتونو بکنید...گاها ما موهامو میکنیم فک میکنیم ریخته...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی پیاز حلقه کنید بریزید تو شامپوتون...بعد 15 روز ازش استفاده کنید.. سیر و پیاز هفته ای یک بار استفاده کنید راستی من مزاجم سودا.صفراست... دو سه تا از همه ترکیباتو انتخاب کنید تنوع طلب نباشید ک نفهمید چی ب موتون میاد ممکنه باعث ریزش بیشترتونم بشه... خداییش یکی شنبلیله بخوره ببینم واقعا کسی من جواب میگیره یا نه... فقط ب نکات زیر توجه کنید http://www.tandorostan.org/detailherb/134/%D8%B4%D9%86%D8%A8%D9%84%DB%8C%D9%84%D9%87/default.aspx
آنیسا جان بعضیا میگن مکملن باید باهم مصرف شن یکی میگه نه ولی اون چیزی ک حقیقت داره مولکول آهن کاری از پیش نمیبره.. بهتره ک ی تیکه آهن همراه پخت غذاتون باشه یا تو یک لیتر آب بجوشونیدش...سرد شد..بریزید تو بطری روزی نصف لیوان بخورید بجا زینک هم از ظروف مسی استفاده کنید تو نت هم راجبه این دو موضوع ک گفتم سرچ کنید تا مطمئن شید من از کسی اینو شنیدم...
2805
feri جون اصلاااااااااااااااااا نه ناامید باش نه خسته همین شنبلیله و شیرسنجد رو بخور...روغن کندوش یا روغن بادوم تلخ یا روغن سیاهدونه یا ترکیب بادوم زیتون و ماسک شنبلیله هفته ای یک بار سیر و پیاز کافیه.. فست فود و کلا غدایی ک ارزش غدایی کم دارن رو مصرف کن...دو ماه بعد خودت متوجه میشی... روغن سیاهدونه رو خودتون درست کنید... روغن زیتون و پودر سیاهدونه عالیه بعد کندوش بادوم تلخ هم بعد اون دوتا سومین روغن قوی برای موهه ی روغن کافیتونه اگر ریزش دارین سرتون با جوشونده بابونه بشورید یا حنا بابونه بزنید 2 هفته ی بار...اگه مدام مصرف شه مو رو هم بکشی نمیکنه اینو دکتر تو تی وی میگفت
من هر دو تاپیک رو خوندم. ریزش من دقیقا از یکسالگی پسزم شروع شد و دقیقا یک سال هست که ادامه داره...هرجور مکملی رو استفاده کردم...هیرویت مولتی دیلی اکوفان اناکپس ریجن دایت....هیچچچچ تاثیری نداشته برای من...پریودم هم خیلی کم شده...ازمایش هورمونی هم دادم همه توی رنج بودن ولی موی زاید دارم و سابقه ی بینظمی پریود...به راحتی هم باردار شدم خیلی هم مانکنی هسنم چاق نیستم والا...شامپو هم زیاد عوض کردم چون سرم پوسته ریزی داره و گاهی خارش...
یا اباالفضل
دوستانی که pcoهستند من کلی مقاله خوندم رشتم زبان بوده تسلط دارم به متون ....نتیجه ی چند سال تحقیقمو میگم و گفنه ی دکتر....این اختلال همیشگی هست و گاها توی ازمایش حتی دیده نمیشه...لذا خواهش میکنم دوستان رو نترسونید از مصرف داروهای شیمیایی مثل سیپروترون...شما به این مسله واقف هستید که کسی که پلی کیستیکه رحم مدام استروژن دریافت میکنه و رفته رفته ضخیم میشه و ابتلابه کنسر دارن؟ قصد من ترسوندن نیس...میخوام به دوستانی که جبهه میگیرن و خودشون این مشکلو ندارن بگم انقدر بچه هارو منع نکنید...خوردنشعوارض داره درسته چه بسا ریسک کنسر پستانم بالا ببره ولی ما خانوم هستیم و دارای یک رحم و دو تخمدان....من خیلی جاها خوندم باید قرص مصرف بشه...
یا اباالفضل
باورتون شاید نشه ولی من هر دو تاپیک رو خوندم...اولی 1600 صفحه و دومی 1300 همرو هم دیگه میشناسم....بچه های پلی کیستیک اگر قرص نخورید نه نتها موهاتون از دست میدید بلکه رحم و تخمدان هم اسیب میبینه...هیچ کس از قرص خوردن خوشش نمیاد به خدا...هیچچچچ کس...خدا هیچ بنده خدایی رو هم درگیر این مشکلات نکنه ولی چرا یک لحظه فکر نمیکنید چرا متخصصین بنام زنان و نازایی هم این قرصارو تجویز میکنن و شماسریع مورد شماتتقرار میدینیشون....اونا نگران رحم و تخمدان شما هستند...خواهشا مطالعتون وسیعتر باشه...من مدت مدیدی توی این زمینه و تاپیکاش فعالیت کردم...
یا اباالفضل
من هیچ نامنظمی هورمونی توی ازمایش ندارم ولی توی سونو تخمدان با نمای pco رویت شده چندین بار...ضمن اینکه من لکه بینی دارم گاهی و ریزش موهام همیشه بوده ...هیچوقت قرص استفاده نکردم ولی دکترم که سونوم کرد گفت خیلی خفیف تخمدان چپ درگیرش هست و مدتی قرص مصرف کن خیلی برات بهتره....درحالیکه دکتر من بسیار خداشناس و مومن و باسواد هستن و اصلا تجاری و مثل همه باری به هر جهتکار نمیکنن...
یا اباالفضل
الان خواسته ی من اینه...دوستانی که پلی کیستیکن و دیان یا سیپروترون مصرف کردن اوضاعشون چطوره؟ من خودم یکماهه سیپروترون میخورم و خداوکیلی دارم میگم حس میکنم یکممم ریزشمو کم کرده....قبلا بیش ازین میریخت....الان هر سه روز یکبار شامپو کافیین سریتا میزنم یک دست...موهام خوب میمونه چرب نیس اصلا...توی حموم که میریزه و میریخت به کنار....بعدش قبلا در حدود 200 تا میریخت الان 100 تا...روزای عادی هم صبحاشونه میکنم بیستا سی تا....قبلا بیشتر بود...نمیدونم والا....من یکساله دارم مکمل میخورم نمیتونم بگم تاثیر اونا بوده فقط تغییر منمصرف قرص بوده...ضمناینکه درسته ورزش توصیه شده منم مرتب روزی چهل دقیقه ورزش میکنم ولی ریزش موی من به قوت خودش باقیه....پس کار از ریشه خرابه....دکتر پوستو مو به من فیناستراید داد و ماینو..گفتم مصرف نمیکنم ولی با قرص سیپروترون یا دیان مخالف نیسنم چون کلی دربارش خوندم....ریزش من منتشر هست و بالای سرم کمی حالی شده...ولی من همیشه رویش داشتم هرچند کم
یا اباالفضل
پگاه جونم سلام غزیزم خوبی؟؟ میشه یه دور دیگه دستور روغن سیاهدانه را بزاری سیاهدانه را با چی پودر میکنی؟ میگن تو مولینکس خاصیتش را از دست میده
خدا جونم مطمئنم با کمک تو به زودی به همه آرزوهام میرسم
2810