2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679879 بازدید | 28507 پست
سلام شیدا جون و دوستای دیگه.من 22 سالمه 4 ساله ریزش شدید مو دارم همه درمان ها رو امتحان کردم حتی مو کاشتم ولی فایده نداشت همه ازمایش ها رو دادم.افسردگی شدید گرفتم اینقدر که دارم هر روز کچل تر میشم.میشه ترو خدا به منم کمک کنید.این شنبلیه رو چطور باید به سرم بزنم؟
به نظرم نباید چیزی داخل شامپو ریخت

فقط
من پیشنهادم اینه که

پیلز خودت خشک کنید
داخل روغن زیتون بریز
یا پیلز خشک بگیرید پودر کنید داخل
روغن های گیاهی
بریزید
مثلا پودر سیر پودر تخم شنبلیه پودر پیلز قرمز

بریزید داخل
روغن گرچک و زیتون و کنجد

بعد بزارید مثل چایی دوساعت دم بکشه

اگه زمستون باشه روی سوفاژ عالی جواب میده

من خودم اثر

پودر تخم شنبلیله و پودر پیلز سرخ و پودر سیر خانگی

دیدم عالی جواب میده

ولی

اگه داخل روغن بریزیم خیلی بهتر میشه این لینک که گزاشتم توضیح داده شده شنبلیه چه جور استفاده کنید http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=106940
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می خوام از فردا اب پیاز خام همراه یک حبه سیر و فلفل قرمز به سرم 2 روز در هفته بزنم.چقدر باید ماساژ بدم؟ در مورد پودر شنبلیله که تو اب می جوشونیم و ژل به دست میاد اونو باید چقدر رو سر باشه و ماساژش چطوره؟
2805
atata سلام عزیزم ممنونم شما خوبی؟؟؟؟سیاهدونه رو با دستگاه آسیاب میکنم و بلافاصله مصرف میکنم... راستش من خودم سرخود درست میکنم روغن زیتون رو آروم داغ میکنم رو شعله پخش کن..بعد 1/3 روغن پودر بش اضاف میکنم و میذارمش تو مشما مشکی و ی جای تاریک چند روز بعد استفاده میکنم ولی شاید بشه با همین تناسب مث روغن کندوش همزمان روغن و پودر رو روی شعله گذاشت 20 دقیقه بجوشه آروم همین مقدار تاثیرشم برای من عالیه حالا شاید بهترم بشه درستش کرد
شیر و سنجد شیر محلی رو میجوشید یک قاشق پودر سنجد بش اضاف کنید و ی قاشق چایخوری عسل.....بعنوان میان وعده مصرف کنید... سنجد باید با هسته و پوسته بصورت کامل آرد شه و در یخچال حتما نگهداری شه اینجور تا یکسال قابل مصرفه
شیرینم عزیزم ی سری دمنوشا هستن ک خودم مدتی هست مدام مصرف میکنم ب همه توصیه میکنم دمنوش سنبل طیب و گل گاو زبون و لیموعمانی صفرا و سودا بره منو شما همسنیم منم مث شما بودم اگه شکرخدا مشکلی ندارین پس اول آروم باشین و اعتماد بنفستونو بالا ببرید یادمه دوست میگفت تو دبیرستان که هرروز موهاشو با جوشانده سنبل طیب میشوره و موهاش زودتر بلند میشه من انجام ندادم ولی یک مدته این دمنوش رو میخورم همه ب شدت آرامش دارم همه حس میکنم موهای ریزم زودتر بلند میشن شنبلیله رو روشهای مختلف ک تو صفحه اول هست میشه مصرف موضعی کرد..ترکیب با روغنها...حلیم شنبلیله..معجونش و.... من همه رو سه سال پیش امتحان کردم بهترینش از نظر من ترکیب پودرش با آب ک 8 ساعت باید بمونه تا لعاب بندازه بعد بزنی ب سرت دوم خوردن پودرشه ی قاشق چایخوری بعد شام یا ناهار یا بهمراهش مثلا رو سالاد.ماستو... سوم سبزی پرپین هستش 4ام حتما روغن کندوش رو ک گفتم خودت تهیه کن تو خونه ظاهرا قویترین روغن برای پرپشتی موهه 5ام مواد سرد مصرف نکن یا کم مصرف کن خصوصا شبها..مثلا ماست رو همراه نعنا بخور ک سردیشو بگیره 6 ام روزی یک مشت تخم کدو تنبل ب شدت از ریزش مو جلوگیری میکنه 7ام شیرسنجد 8ام ورزش کن حتی تو خونه ب مدت 10 دقیقه 9ام تجسم کن ک بهتر از 4 سال پیشت شدی..ی تسبیح بردار روزی 100بار بخودت بگو ک موهات پر و زیبان و تجسم کن... شاید خنده ات بگیره من ی مدت واسه قد همینکارو کردم قدم بلند نشد تو اون یک هفته اما ب همین ماه رمضونی تو خونه میگفتن بلند شدی یکم نه؟؟؟؟ من بشون نگفته بودم خودمم شاخ در اوردم ولی حس کردم اندامم کشیده تر داره میشه چون عمیقا تمرکز داشتم و مغزم داشت تلقینو انجام میداد...ولی خو تا بم گفتن تمرکزمو از دست دادم..خداشاهده راه میرفتم حس میکردم 10 سانت بم اضاف شده..توهم شیکی بود من سرم سفید بود ولی الان بیشتر مواقع انگار پوش دادم..خیلیم پر نیستن بنظرم ولی جوندار و عادی شدن...
سلام ابریشم جون مرسی که اطلاعاتت رو در اختیارمون گذاشتی راستش منم تنبلی تخمدان دارم پریودهای نامنظم منم از چندماهگی پسرم موهام شدیدا ریخت تا الان که دو سالشه به قول تو انواع مکمل ها هم مصرف کردم اما انگار بی تاثیر بودن پستاتو که خوندم خواستم بگم من ازین ماه به تجویز دکترم قرص یاز مصرف می کنم دیروز که حموم رفتم و امروز که موهامو شونه کردم احساس کردم مثل قبل تو برسم مو جمع نشد یعنی فکر می کنی تاثیر قرص بوده؟
...
سلام. پودر سنجد از عطاری میگیرید؟؟ مهرینا خانم تو ی تاپیک گفتن برای تامین کلسیم شیر سنجد عالیه. پگاه خانم اونایی که پوست سرشون چربه چیکار کنن؟؟؟کلا چربی سر درمان نداره درسته؟
اونی که از من گذشت واسه من درگذشت روحش شاد و یادش گرامی
2810