2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679907 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه سرتون چرب هست کلاه حمام روی ماسک نگذارید یا اگه میگذارید هوا از بالاش بتونه خارج بشه تا به پوست آسیب نرسه

وای خدای من ،من اینو نمیدونستم
من نایلون میکشم روی موهام بعد روش کلاه حمام میزارم تا مهمونی اگه اومد احیانا متوجه نشه من حنا گذاشتم.

یعنی ریزشم از اونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
من رفتم پودر تخم شنبلیه و پودر گل ریواس خریدم
میشه بگی برام ماسک تخم شنبلیله رو )برای من پودره ،نیاز نیست که شب تا صبح بزارم خیس بخوره؟؟)

پودر گل ریواس برای چی خوبه؟تو چی و چقد بریزم؟
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
سلام
بچه ها ی سوال دارم کسی می تونه راهنمایی کنه؟
من تو نت سرچ کردم دیدم میشه روغن هر گیاهی رو که میخوایم ی مقدار از اون گیاه رو بجوشونیم بعد صاف کنیم بعد با روغن مورد نظرمون قاطی کنیم دوباره بجوشونیم تا ابش تبخیر شه و فقط روغن بمونه
اینطوری باز ادم خیالش راحته که روغنی که داره استفاده می کنه اصولی تهیه شده
کسی در این باره اطلاعی نداره؟
بگذار مهربانی ات دریا شود
گل ریواس سمی هست با بابونه به یک نسبت دم می کنید و توی ماسک حنا استفاده بشه تا رنگ قهوه ای و طلایی بگیره مو
البته بابونه و گل ریواس رنگ طلایی به مو می ده
اگه پودرش (خیلی ریز) طوری باشه که به راحتی از لایه موها پاک بشه می تونید خود پودر رو داخل ماسک بریزید

گیاهانی که روغن دارند رو میشه با چرخ کردن و فشار روغن گیری کرد و گیاهان دیگر رو چند مدل مثلا توی یک روغن پایه مثل زیتون چرخ کرد و صاف کرد یا همانطور که نسرین جون گفت البته توی پستای قدیمیم چند مدل رو توضیح دادم و همینطور ساخت تونیک یا محلولهای گیاهی
سلام دوستا
کامرون اگه روی ماسک کلاه نذاریم آخه ماسک روی مو خشک میشه که اون وقتی هیچ خاصیتی میتونه داشته باشه بعد خشک شدن؟یا شستشوش سخت نمیشه.
بچه ها نمیدونم این تجربه رو قبلا کسی داشته و اینجا نوشت یا نه ولی جایی خوندم که برای شستشوی موها مقدار مصرفی شامپو رو با همون مقدار آب لیموی تازه مخلوط کنید و دوساعت داخل یخچال بذارید بعدش برای شستشوی مو ازش استفاده کنید باعث کنترل ریزش میشه خودم دیروز برای اولین بار امتحان کردم احساس میکنم اوکی بود

به طرز خیلی خیلی عجیبی آرامم!
2810