2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679721 بازدید | 28507 پست
عزیز میشه دقیق بگید چطوری استفاده کردید

دو یا سه قاشق حنارو تفت بده پنج شش دقیقه از اونور دو قاشق بابونه رو ده دقیقه بجوشون بعد باهم قاطی کن سرد که شد بزن رو موهات دوساعت بمونه بعد بشور عالیه این روش

کسی اینجا تخم شنبلیله برای موهاش استفاده کرده؟؟؟ میگن خیلی برای ریزش هورمونی خوبه لطفا هر کی تجربه داشته بگه  توروخداااا من موهام نازک شده و جلو و عقب سرم ریخته میخوام این روشو امتحان کنم حنا هم چندبار استفاده کردم خوب بوده ولی بعضی وقتا سرمو به خارش میاره نمیدونم چرا؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی اینجا تخم شنبلیله برای موهاش استفاده کرده؟؟؟ میگن خیلی برای ریزش هورمونی خوبه لطفا هر کی تجربه د ...

قطره رزماری باریج بگیر با ۵ برابر عرق ختمی قاطی کن هر بار رفتی حمام به اندازه دو قاشق از این محلول با شامپو قاطی کن بزن داخل قوطی شامپو نریز هر بار موقع شامپو قاطی کن 

روغن بنفشه زیتونی اصل بخر دو ساعت قبل حمام بزن یا سدر و سرکه سفید و آب قاطی کن بزن 

برای ریزش هورمونی هم هیچی مثل خوردن دمنوش رازیانه در ایام پاکی از پریود اونم فقط و فقط بین ساعت ۴ تا ۵ بعد از ظهر موثر نیست حالا هر چی ماسک بزن فایده نداره من پنج شیش ماهه دو روز بعد اینکه پاک میشم شروع میکنم میخورم تا ۱۰ روز بعد ماسک حنا بابونه در کنار رازیانه معجزه میکنه 

ساعت خوردن رازیانه ۴ بعد از ظهره اون موقع برای تنظیم هورمونهاست اگر اون ساعت بخوری چاق نمیکنه 

کسی اینجا تخم شنبلیله برای موهاش استفاده کرده؟؟؟ میگن خیلی برای ریزش هورمونی خوبه لطفا هر کی تجربه د ...

یه دکتری به من گفت اینا رو میخری قاطی میکنی همه رو بعد فقط و فقط هفته ای یکبار دو سه قاشق ازش با آب قاطی کن بزن به سرت در کنار اون دمنوش رازیانه که بالا دستور مصرفش رو نوشتم 

۵۰ گرم از هر کدوم از اینا 👈 حنا ، سدر ، مورد ، ختمی ، آرد نخود خام ، پودر قرص کمر نر و ماده ، بابونه

همه رو پودر و مخلوط کن هر هفته دو سه قاشق از این پودر رو با یه تخم مرغ رسمی و یه قاشق روغن بنفشه زیتونی اصل قاطی کن بذار دو ساعت بمونه جا بیفته بعد سه ساعت بذار رو سرت و پلاستیک بکش 

اگر خواستی اینو عمل کنی در کنارش فقط همون نسخه رازیانه رو با دقت بخون و عمل کن کار دیگه لازم نیس

دقت کن تخم شنبلیله،  تخم کتون ، رازیانه ، قرص کمر ، پنج انگشت همشون داروهای هورمونی قوی هستن و با نظر دکتر باید مصرف بشن سر خود یهو چندتاشونو با هم مصرف نکنی بدتر هورمونات به هم بریزه!!! 

همه چیزایی که مصرف میکنی رو بذار کنار این کاری رو که نوشتم بکن اگرم خواستی با دکتر اول مشورت کن بعد عمل کن

2805
یه دکتری به من گفت اینا رو میخری قاطی میکنی همه رو بعد فقط و فقط هفته ای یکبار دو سه قاشق ازش با آب ...

عزیزم مرسی از جوابت🙏🏻🙂 من سرم خیلی چربه و همیشه مجبورم از شامپو خشک استفاده کنم انقدم خرواری میزنم که کف سرمو بپوشونم اینایی که گفتی با طبع گرم سر من سازگاره؟

عزیزم مرسی از جوابت🙏🏻🙂 من سرم خیلی چربه و همیشه مجبورم از شامپو خشک استفاده کنم انقدم خرواری میزن ...

خب اگر انقدر چربه ماسک سدر و سرکه سفید و آرد نخود خام رو رو امتحان کن از لحاظ داخلی هم چک کن گاهی کمبود زینک مشکلات کبد یا هورمونی چربی اضافه ایجاد میکنه من خودم یه مدت طبق تجویز دکتر با یه نسخه خاص رازیانه خوردم چربی موهام خیلی کم شده 

پیش چه دکتری رفتی؟ چه ازمایشاتی باید بدم؟ممنونم 🩷

متخصص طب سنتی رفتم ولی میتونی اول یه چکاپ کامل تو یه آزمایشگاه معتبر انجام بدی برو یه دکتر عمومی خوب پیدا کن بگو تمام فاکتورهایی که تو ریزش مو مؤثره برات بنویسه ولی اگر پیش متخصص طب سنتی خوب بری به نظرم خیلی بهتره من خودم کم کاری تیروییدمو سنتی درمان کردم کامل