2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680324 بازدید | 28507 پست
کمرون جون اینجوری :
حنا+پودر نخود خام+قهوه+پودر سدر+پودر گل ختمی+پودر وسمه
دم کرده ی چای سبز+مریم گلی+بابونه+تخم شنبلیله+ریواس
روغن هرچی داشتم دیگه : سیاهدونه+زیتون+آملا+رزماری
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی حنارو با اب قاطی کنم بزنم به موهام تا بفهمم رنگ میگیره یا نه؟؟ خب اگه رنگ گرفت چه خاکی به سر قرمزم بریزم؟
کمرون چی بزنم اول ریزش لامصبو قطع کنه اگه بخواد با هرماسکی که لای موها گیر میکنه اینطوری موهام بریزه که درمونش نکنم پرموترم که
دقیقا روغنای سردو گیر نمیارم
کمرون تورو خدا من دیگه جرات ندارم ماسک حنارو بزنمممم مثل برگ خزون موهام میریخت
امشب کرچک بزنم تا صبح؟؟
سلام دوستان
برای اینکه مواد لای موهاتون گیر نکنه

هر چیزیو که میخوایین با همدیگه مخلوط کنید
اول پودر کنید بعدش بریز تو اب جوش جوش یه حالتی بشه که نه خیلی سفت باشه نه خیلی شل
بزارید حدود 6-9 ساعت بمونه
بعدش از تو پارچه صافش کنید ...عصاره گیاهای پودرشده حسابی درمیاد بعد اون عصاره رو بزنید به سرتون
نه لای موها گیر میکنه خیلی هم بهتره
من همیشه این کارو میکنم
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....
ممنون اوا رها جون ... راه خوبیه فقط مشکل اینجاس وقتی یاد ماسک می افتم که دیگه 6-9 ساعت وقت ندارم

نه کمرون جان رژیم ندارم ... دارو هم نمیخورم ... از بعد از زایمان ریزش شروع شد و با مریض شدن پسرم اووج گرفت و هنوز هم ادامه داره ... 8-9 ماه بعد زایمان در حالیکه خودمو میکشتم به وزن قبل زایمان برگردم یه دفعه شروع کردم به وزن کم کردن ... حدس میزنم تغذیه م خوب نباشه

اون جوشونده شنبل و دم کرده چای سبزو که گفتی بعدش باید سرمو بشورم؟؟ اگر باید بشورم چندساعت باید بمونه رو سرم؟؟
رستگار منم در گذشته حنا می زدم این مشکل رو داشتم از وقتی با تاپیک اشنا شدم نزدم که نظری بدم ماسک خردل رو تست کردی؟؟البته من موهام چربه تخم مرغ نمی زنم توش چای سبز دم می کنم تو ابش خردل می ریزم یکم خودشو گرفت می زنم سرم
هوزیتا اتفاقا دیدم ماسک خردل زرده داره اصلا خردل رو نخریدم ... اگه خوبه برم این یکی هم بخرم ؟؟

منم تا مرز تردمیل خریدن پیش رفتم ولی از 9 ماه بعد زایمان خود به خود شروع شد وزنم کم شدن ... البته بگم من شیر خودمو نمیدادم و اصلا خورد و خوراک درست حسابی نداشتم و ندارم برا همین وزنم شروع کرد کم شدن ...
برا ریزشت چکار کردی ؟؟ اون خردله کم کرده ریزشو؟؟

ولی انصافا موهام با همین یه بار ماسک زدن-هرچند خیلیییییییی ریخت- ولی خیلی نرم و خوش حالت شده

کمرون الان رفتم حنارو رو دستم تست کردم اصلا رنگ نگرفت !!!! عجب !!! بهش گفتم رنگ دار باشه ها !!!
الان دوباره میرم بخرم چه طوری تشخیص بدم سرم کلاه نمیره؟ حنای رنگ دار و بی رنگ هردوشون رنگشون سبزه؟؟