2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680317 بازدید | 28507 پست
آخه میگن با بخاری خشک نکنین مو بعد حموم سرده رو بخاری بگیری که داغون میشه اثرش از سشوارم بدتره به نظرم
من بعد حموم یه کم سرما زیر آب سرد می گیرم میگن یه کم منافذ پوست بسته میشه خودم فکر می کنم تو کاهش ریزش موثر بوده ولی اگر میگرن یا سینوزیت دارین یا سرتون سرده شاید نتیجه عکس بده
خدا جونم مطمئنم با کمک تو به زودی به همه آرزوهام میرسم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرم شامپو سریتا برای ریزش مو گرفته بود

میگفت وقتی میزنم سرم خنک میشه

مثل قرص نعنا خوردین دیدین چجوریه میگفت اونجوری میشم

فک کنم برای طبع گرم خوب باشه
قهر مال بچه هاس..آدم بزرگها دل میکنن!!
سلام دوستان با عرض شرمندگی می شه دستور این ماسک سیر و پیازم بزارین من می خوام امتحان کنم

من که دارم روانی می شم از ریزش موهام سرمم می خاره با اینکه هر روز می شورم شاید این ماسکا برام خوب باشه
برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید
یاسمن و فریبا جون خارش سرتون مهمتره بهتر زیاده روی نکنید مثل هروز شستن با مواد شوینده و استفاده از چیزهای محرک
سیر و پیاز و فلفل محرک هستند فعلا روی سرتون امتحان نکنید
ماست و پودر مورد و سدر و مقدار کمی حنا درست کنید به صورت خمیری شل روی سرتون بگذارید بعد از یک ساعت بشورید
یک قاشق حنا و سدر و مورد و ماست به اندازه ای که خمیری شل بشه و راحت روی سرتون قرار بگیره می تونید برای رنگ نگرفتن حنا اون رو حذف کنید
سلام
بالاخره برای کف سر چرب چه کنیم ؟
سیر و پیاز؟
سیر و فلفل؟
پیاز و فلفل؟
کدومش؟
هیچکدوم؟
خوب واضحه که با زدن اینها کله آدم شروع به خارش و سوزش میکنه چون پوست تحریک میشه.
اما ریزش رو کمتر میکنه یا بیشتر؟
تحمل کنیم یا اصلا ریسک نکنیم؟
من میدونم که سرم چربه
بقیش رو نمیدونم
اینکه سرم گرمه یا سرده و طبعم چه جوره حالیم نیست.
یک فرمول روغنی خیلی خوب برای همه دوستان مخصوصن دوستانی که پوست حساس و خارش دارند
توی اولین پستام این روش رو نوشته بودم
قبل از این که اینجا بیام از این روش استفاده می کردم ریزش در کل روز 10 عدد غیر از این پماد بیش از 50 تا
برای کسانی که سر چرب دارند پماد زینک اکساید هر مارکی به غیر از ساخت شرکت مینو + روغنهای گرم + روغنهای سرد مثل پستم صفحه 729 مخلوط کنید (البته توی پستم فقط مقدار روغنها رو گفتم) روغن رو انقدر به پماد مخلوط کنید تا روان و شل بشه و خیلی راحت بتونید روی پوست سرتون بمالید احتیاجی به ماساژ نداره در جهت موهاتون بمالید بعد از دو ساعت با شامپو بشورید ریزش خیلی کم میشه چربی سر هم کمتر میشه
توی این ترکیب از روغن های تحریک کننده مثل سیر و پیاز خود داری کنید
زینک اکساید محافظ پوست هست وقتی با روغنها قاطی بشه با شامپو خیلی راحت پاک میشه برای خارش و ریشه مو هم خیلی موثر هست
به پوست سر بمالید و زیاد موهاتون رو بهش نمالید سر انگشتا رو از این روغن بمالید و روی پوست در جهت رویش بمالید راحت

استفاده کنید و نتیجه رو بگذارید