2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680162 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چند سری مو هامو با صابون زیتون شستم خیلی بد شد

بعدازحمام شونه نمیشدن موهام

تازه مثل اینکه حمام نکرده بودم موهام کثیف تر شده بودن

کامرون اسم محلول چیه؟؟

خرگوشکم گیاهیه 3 سالم تاریخ مصرف داره!
قهر مال بچه هاس..آدم بزرگها دل میکنن!!
منم محلول خرگوشک گرفتم بار اول خوب جواب داد اما دفعات بعد احساس خارش میکردم و باز هم سرم 1 روزه چرب شد.ولی مخلوط آبلیمو با شامپو و اسپری آب و سرکه بعد از حمام بدک نبود حالا اگر ریشه مو با اینکار نسوزه از بیخ.
اگر بشه چربی سر رو کنترل کرد نصف مشکل حل میشه چون موی چرب ضعیفه و با کمترین دستکاری میریزه. راستی یکی به من بگه چند تار مو واقعا بریزه طبیعیه و چه جور شمارش میکنید؟ من از ترسم جرائت نمیکنم موهامو برس بزنم .ولی با اولین شانه و برسی یکه میزنم تا 70 تا رو راحت میریزه تازه با دقت نمیشمرم و بدتر اینکه اگه ادامه بدم به برس زدن موهام از رو نمیره و بازم میریزه .شمام از ریزشهاتون بگید که چه جوره
فریبا جان همسر من یه بار شامپو سیر پرژک گرفت موهاش از همون موقع ریزش پیدا کرده!!!!
به نظر من محصولاتی که تو تبلیغاتش خودشون رو خفه میکنن قابل اعتماد نیستن !!

صبا جان الان از چه صابونی استفاده میکنی؟؟
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
محلولهایی مثل ریوایوژن ، محلول خرگوشک ، رزماری ... محلولهای پایه آب
محلولهای گیاهی چطور ۳ سال تاریخ مصرف دارد ؟

خودتون از گیاهان تونیک یا محلول درست کنید و استفاده کنید برای نگهداری طولانی مدت فقط کافیه در هر لیتر 2 قاشق غذا خوری سرکه اضافه کنید

روغنی ها مشکلی نداره

برای دوستان جدید
http://hair4u.blogfa.com/
دوستان من حدود 4 ماه هست که دارم پیاز و فلفل قرمز استفاده میکنم ریزش موهام فوق العاده کم شده
مثلا قبلا تو حمام 70 تا میریخت الان 10 تا بزور میریزه
البته اون موقعه فلفل قرمز تازه میخریدم و با پیاز مخلوط میکردم و ابشو میزدم به سرم
ولی الان فلفل قرمز تازه گیر نمیاد میتونید پودرشو بزنید
برای من که خیلی عالی بود تو همون دفعات اول متوجه ضخیم شدن موها و رشد موهای جدید دیگری میشوید
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....
بچه ها من یه قوطی ماینوکسیدیل 2% گرفتم و یه مدتی زدم دوست داشتم موهام زبرتر بشه اخه خیلی خیلی نرم و نازک و کم پشته
بعد از اینکه زدم دیدم نمی تونم تا اخر عمرم همیشه بزنم برام سخت بود خیلی ، واسه همین قطعش کردم و دیگه نزدم
حالا از اون هفته موهام شدیدا داره میریزه اشکم در اومده دیگه نمی دونم چیکار کنم ،، مگه نمی گفتن با قطع ماینوکسیدیل هر مویی که دراومده با اون ،میریزه
الان که همه موهای خودم داره میرزه، با اینکه زینک پلاس هم می خورم
توروخدا بگین چیکار کنم که قطع بشه سریع ریزش ؟؟؟
هر کی می تونه کمکم کنه خواهش می کنم بگین چیکار کنم که موهام تقویت بشه ؟؟
من یک دخترم........نگاه به بدن ظریفم نکن ،، اراده کنم تمام هویت مردانه ات را به آتش میکشم. ....
2810