2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680141 بازدید | 28507 پست
بچه ها من رفتم آزمون مزاج شناسی تو نت رو دادم نتیجه ش شد : گرم و تر ...
این گرم و تر بودن تو ماسکا و روغنایی که میخوام بزنم تاثیری داره؟؟ یعنی با توجه به مزاجم چیارو باید از ماسکا و روغنا حذف یا اضافه کنم؟؟
اینکه میگید برووو خودت همه چیو امتحان کن ببین چی بهت میسازه خب من اگه بخوام اینهمه دستور و دارو رو روی موهای بی نوام اجرا کنم تا بفهمم کدومش خوبه که دیگه چیزی از همین 4 تا شاخه موم نمیمونه ...
اینکه فلان چیز به موهاتون نمیسازه از کجا میفهمید؟ از ریزش؟؟ خب ریزشو که الان داریم از کجا تشخیص بدیم اون ریزشه برای نساختنه؟

بعدم اینکه میگید قبل از زدن روغنا موها رو با اب خالی بشورید اگر تمیز باشن کمتر میریزن خب اینجوری که یه بار باید قبل از روغنا شست یه بار بعدش پدر مو که بیشتر در میاد ...

اووووووووف چقد سرم پر از سواله
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
صبا جون سدر برای پوست و مو خوبه حال صورت پر مو شده یا نه ؟ رازیانه هم که می زنی نگران نباش

نسرین جان اگه محلول ریوایوژن جواب می داد که دیگه کسی ریزش نداشت و کلی سر صدا میکرد

جواب این سوال رو بدید یک محلول گیاهی رو چطور ۳ سال تاریخ مصرف دارد ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کی بود اینجا میگفت صابون سدر ان جی رو داره میزنه اگه خوب بود میاد میگه ... صبا بود؟ آناهید بود؟
نتیجه معلوم نشد؟؟ من نمیدونم تو این بریز بریز موهام چه صابون یا شامپویی بزنم؟؟ جرات هی امتحان کردن هم ندارم چون ریزش موهام شدیده ... تو رو خدا یکی بگه فعلا چه شوینده ای بزنم از همه بهتره؟؟؟
کامرون جون میدونم فقط سوالم اینه با توجه به مزاجم چیزی ازون دستور کم و زیاد نمیشه؟ فرقی نداره؟
اینکه میگی از ماسکا شروع کن یعنی فعلا روغن نزنم؟
اخه تو دستور صفحه 729 روغن ها هم هستن
محلول گیاهی رو تاریخ مصرف گفتم عزیزم هر چیز طبیعی فاسد میشه و جزءی از طبیعت
اون جزو استانداردهای مواد غذایی هست

چون ریشه موهات شل هستند از ماسکهای شنبلیله استفاده کن
و بعد از حنا
بعد که ریزشت کم شد و چربی سرت کمتر از روغنا استفاده کن
چون ترکیباتی که گفتم بیشتر متمایل به سرد هستند بهتر هست
شوینده هم بهتره تخصصی نباشه و تنوع داشته باشه یعنی هر دفعه حمام سرتونو با یک چیزی بشورید ملایم باشه ضد شوره نباشه و شوره نیاره من از شامپو ave قوطی سفید با درب آبی استفاده می کنم صابون ان جی و داو
منظورت از ماسک های شنبلیه همون پرورده و معجون و ایناست دیگه؟
راستی توی این بی افتابی ظرف معجون شنبلیله رو چه طوری تو آفتاب بذارم؟
ممنون کامرون جان
صابون ان جی رو باید از عطاری گرفت یا داروخونه؟
قهوه چه مارکی بگیرم بهتره هم برای خوردن هم برای زدن تو ماسک ...
اون صابون های قدیمی بود که من فقط تو بازارهای قدیمی دیدم ... همونایی که قالبشون کج و کوله س و تقریبا زردن ... اونا برای سر خوبن؟
2810