2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680422 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان خوبین ؟
من موهای لخت و نرمی داشتم اما به مرور دیدم که زیر موهام خشک شده یا اصطلاحا دمیج شده ، رفتم یکی از دکترای معروف توی شهرمون بهم یه شامپو تقویتی داد برای عدم ریزششون و قرص ویتامین بی6 . شامپو که زیاد راضی نبودم ولی قرصها بد نبودن ریزش موهام کمتر شد .
اما الان دارم میبینم که اون خشکی و دمیجی داره به بقیه موهامم سرایت میکنه و جاهای دیگه موهامم وز شدن .
خیلی اعصابم خرده و فکرم رو مشغول کرده .

██████ کیا میخوان روی ایمان و معرفتمون کار کنیم؟ ██████ بیاین همسفر راه بندگی باشیم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1063114&PageNumber=1
یه بار رفتم تهران از یه عطاری پرسیدم برای موهام چی کنم ؟ بهم یه صابون داد که گفت برای تقویت موهات خوبه اون رو که میزدم سرم شوره میزد ..
خواهش میکنم راهنماییم کنید
بگید چی کار کنم
وقتی موهام رو میبینم که اکثرا خشک و وز شدن خیلی تو روحیه ام تاثیر میزاره الان از دیشب به مقدار پایین موهام رو (نه ریشه موها) رو ورغن زیتون زدم
دوستان ممکنه از شونه باشه ؟ نمیدونم همینجوری حدس میزنم ولی شونه ام مشکلی نداره از ایناست که دنده هاش فلزیه .
██████ کیا میخوان روی ایمان و معرفتمون کار کنیم؟ ██████ بیاین همسفر راه بندگی باشیم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1063114&PageNumber=1
سلام کامرون جون،خوبی؟
توروخدا به منم یه راه حل بده مژه اصلا ندارم
راستی جدیدا که حنا میزنم از حموم میام بیرون موهام هنوز خیسه،کف سرم میخاره نمیدونم از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
یه بارم از یه آرایشگر توی دبی پرسیدم ، گفت اگر کراتینه کنی خوب میشه درصورتیکه میدونستم واسه جیبش میگه چون خیلی گرون میگفت و شنیدم که کراتینه موقتیه !
بهترین شامپو و نرم کننده رو هم از اونجا خریدم ولی بازم تاثیری تو درمان وزی موهام نداشت .
خواهشا شما بگید چی کنم ؟؟
قرص ویتامینه هم میخورم ...همیشه نه ولی بیشتر اوقات بله ازین کمپلکسا که همه نوع ویتامینی توشونه حتی آهن !
فری جون سر چرب هست از روش من استفاده کردی صفحه ۷۲۹ و موقع شستشو کاملا پاک کردی که روی سرت باقی نمونه
سر چرب خیلی حساس هست پوستش و نوشیدنیها رو بخور که خوبه خاکشیر و تخم شربتی سرکه سکنجبین
بگیند چکار کردید که موژه ندارید من براشون هیچ کاری نکردم واقعا نمی خوامشون اذیتم می کنند حتی موقع خوابیدن هم

بانو جون بهتره از همین روشهای شیدی جون شروع کنی زمان می بره و بدون عوارض هست هیچ شوینده ای ریزش یا رویش را درمان نمی کند ولی میتوانند باعث ریزش بشوند
خوندم خانومی ،چند تا سوال دارم

خاکشیر رو کی ها میخوری و چجوری؟
آب شنبلیله + دم کرده چای سبز رو با هم قاطی می کنی؟نسبت هاشو میگی بهم؟
سرکه انگور و یا آبلیمو میزنی به سرت نیاز داریم بشوریمش دوباره؟آبلیمو با نوک انگشتات میزنی به سرت؟

راستش من مژه هام و ابروهام ارثی کم پشته بخدا
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
آناهید من موهام چربه ،بنظرت روغنا برام کارسازه؟
دیشب ماسک حنا و تمامی مخلفات رو زدم خیلی ریخت تو حموم موهام
بعدشم که اومدم بیرون و موهام زیر حوله و خیس بودن وحشتناک میخاریداااااااااااااا