|
مشاهده متن کامل بحث +
1680424 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ببین اگه تو بدنت کمبود نباشه مثل کمبود ویتامینا ....خصوصا ویتامین دی با چیزایی مثل ماسک حنا و سیر و پیاز (خیلی موثره) و روغن نارگیل پرورده مثلا 3 بار در هفته رویش داری
بعدم من خودم بچه موها رو تو ی نور زیاد تو اینه فرقمو باز میکردم دیده میشد به راحتی دیده نمیشه چن اولاش ظریفن...........شاید داری نمیبییشون
آناهید من به طور مرتب ماسکارو استفاده کردم ماسک سیر حنا روغن ترکیبی پر.رده شنبلیله اب شنبلیله اینا هفته ای یه بار استفاده میکنم ، خیلی ناراحتم یعنی رو من اثر نداره؟ تازه روزی 14 تا بادوم میخورم واسه تامین ویتامین دی مکملم استفاده کردم تازه تموم شده