2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680437 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب از قراری با تستی که گرفتم مزاجم سودا اونم از نوع حادش هست یعنی سرد و خشک این یعنی کار زیاد دارم برای انجام فکر کنم تمام روغن هایی که شیدی جان گفتن گرمن و ضرری برام ندارن ؟
راستی امروز رفتم دکتر گفتم یه سری آزمایش برام بنویسه زل زد گفت اینا رو بخور اگر خوب نشدی بیا ازمایش بده
تازه گفت برای تشخیص زینک و اینا که آزمایش نمیدن
بهارهه من از ترکیبی دوبار در هفته استفاده میکنم همه روغنای ترکیبیمم مارک تقدیس هست به جز نارگیلو کرچک
رزماری
مورد
اسطوخدوس
مریم گلی

نارگیل و کرچک
***** فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین *****
راضی هستی دریا؟؟؟؟ تو فقط ریزش داشتی یا اینکه سرتم خالی شده بود؟؟
و اینکه چرا من هر عطاری میرم میکن رزماری روغن نداره؟
راز موفقیت این است : هدفی را بی وقفه دنبال کنید .
والا الان که زوده بخوام بگم
ولی فکر میکنم اگه ادامه بدم چون بچه های اینجام نتیجه گرفتن منم ایشالله زودی نتیجه میگیرم ایشالله ایشالله توکل به خدا
من لاغر کردم ریزش مو گرفتم خفن جلوی موهام خیلی کم شده بود و از موهام راضی نبودم تااینکه اینجارو دیدم یه مدت طول کشید که تاپیک 1و2 خوندم و روغنارو تهیه کردم
ایشالله که نتیجه بده بهم

اگه تهرانی سمت غرب تو فلکه صادقیه عطاری نیشابوری همه روغنارو داره
ایشالله نتیجه میده عزیزمم
حتمااا برات دعا میکنم

ایشالله همگی به سلامتی و شادی دقیقا همونی بشیم که میخوایم

آدرس این عظاریم کاربری به اسم آوا رها عزیز اینجا نوشته بودن منم ازیشون یاد گرفتم ایشالله هرجا هست سالم و شاد و پرمو باشه

من فعلا برم بهار جان
آهان راستی حتما اگه آزمایش خون ندادی حتما برو و آزمایش ویتامین دی و خون همون cbc و ...هم بده

همون آزمایشایی که تو صفحه های اول بچه های گل زحمت جمع آوریشو کشیدن

من ویتامین د بدنم 5 بود!!!!

ینی دیگه چی بگم من به خودم!