2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680319 بازدید | 28507 پست
من روغن سیاهدونه رو خودم درست کردم....به ازای هر استکان روغن یک قاشق پودرسیاهدونه....

سیاهدونه رو پودر کردم ریختم تو شیشه....بعد بهش روغن زیتون و بادوم تلخ اضافه کردم....هر روز تکونش میدادم...بعد از 3 روز اماده ست...

من یک شب درمیون میزنم.
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.

سلام

یه سوال

ریزش چندتا مو در طول روز طبیعیه؟

من این ماسک خردل رو گذاشتم حس میکنم ریزشم شدید شده
اکنون همه درها و دروازه ها گشوده شده اند اکنون همه راه ها باز و ازاد است همه جهان به من پاسخ مثبت میدهد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان نگارچه اولین ماسکیه که گذاشتی
طبع سرت چیه اگه گرم باشه خردل خوب نیست اول از شنبلیله و حنا شروع کن متناسب با طبع سرت
ریزش ۱۰۰ تا طبیعیه اگه مو داشته باشی اگه کم پشت باشه کمتر از این میزان
سلام کامرون جون
طبعم گرمه
نه حنا+قهوه+بابونه گذاشته بودم قبلا برام خوبم یعنی بعدش موهام نریخت
هر شب هم دارم سیاهدونه میزنم صبح میشورم
روغن زیتون+نارگیل+بادوم+اسطوخودوس هم میزنم بعضی روزا
اصن این ماسک خردله کلا انگیزمو نابود کرد :(
اکنون همه درها و دروازه ها گشوده شده اند اکنون همه راه ها باز و ازاد است همه جهان به من پاسخ مثبت میدهد
اگه طبع سرت گرمه از خردل استفاده نکن و ماسکهات هم ملایم باشه سدر بابونه مورد گل ختمی چای سبز سردند مریم گلی و دم اسبی ملایم ۳ صفحه قبل رو بخون
هر شب هم چیزی رو سرت نگذار استراحت بده صفحه های قبل رو بخون
اگه طبع سرت گرمه از خردل استفاده نکن و ماسکهات هم ملایم باشه سدر بابونه مورد گل ختمی چای سبز سردند مریم گلی و دم اسبی ملایم ۳ صفحه قبل رو بخون
هر شب هم چیزی رو سرت نگذار استراحت بده صفحه های قبل رو بخون
اخه من روزانه 70-80 تا ریزش دارم
حموم که میرم فک کنم به 150 تا میرسه توحموم انقد استرس دارم که خدا میدونه جرات ندارم به موهام دس بزنم :(
راز موفقیت این است : هدفی را بی وقفه دنبال کنید .
همینه همه ما این مشکلات رو داریم تا خوب بشه زمان می بره فقط به موهای پر پشت فکر کن و طبق طبع بدن و سرت پیش برو زیاد روی نکنی که خوب نیست از هیچ تونیک تجاری گیاهی با مارک و برند معروف و غیره استفاده نکنید همیطور داروی خوراکی
سلام مهگل جون
هنوز هیچی تازه شروع کردم فقط امروز ماسک حنا +مورد+ارد نخود+سدر
تخم مرغ+ سیاه دانه + بابونه زدم
نیم ساعت پیش شستم الان میترسم موهامو شونه کنم که نکنه کلی بریزه
نه کامرون اخه موهام کم پشته چن سال پیش وحشتناک میریخت که هزارتا دکتر رفتم بعد چن سال الان ریزشم کم شده ولی موهام کم شده