2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680252 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماست کم چرب بهتره و مقدار روغن طوری باشه که ماسک خمیری بشه نه این که شره کنه ولی آخرش شره می کنه اگه کلاه مخصوص داشته باشی بهتره
می تونی روغن کرچک هم بریزی توش
اومدیمو موهات رنگ گرفت با هات چکار می کنند ؟
سلام کامرون جان نه تاحالا از هیچ تونیکی واسه موهام استفاده نکردم چون موهای پری که من داشتم معروف بود عمرا تو خوابم نمیدیدم اینجوری بشه ... جلوی سرم خیلی میریزه خیلی
ولی دکتر تغذیه م یه سری دارو واسه لاغریم داده قرص فلوکستین هم میخورم که واسه کاهش اشتهاست ولی در اصل ضد افسردگیه ... یعنی ممکنه مال قرصا باشه ؟
9 اسفند دکتر سجادیان
سلام کامرون جان نه تاحالا از هیچ تونیکی واسه موهام استفاده نکردم چون موهای پری که من داشتم معروف بود عمرا تو خوابم نمیدیدم اینجوری بشه ... جلوی سرم خیلی میریزه خیلی
ولی دکتر تغذیه م یه سری دارو واسه لاغریم داده قرص فلوکستین هم میخورم که واسه کاهش اشتهاست ولی در اصل ضد افسردگیه ... یعنی ممکنه مال قرصا باشه ؟
9 اسفند دکتر سجادیان
کدوم ماسک زودتر جواب میده ؟ هر کی یه چیزیو معرفی میکنه !!! آخه من همه ی اینا رو با هم بخرم که هیچی از پول جیبیم نمیمونه کدومش بهتره واسه قطع ریزش؟؟؟؟؟
9 اسفند دکتر سجادیان
بچه هااااااااااااااااااااا
من ماسک خردل گذاشتم نیم ساعت رو سرم موند ولی موهام خیلی ریخت
اصن استرس گرفتم شدید
اکنون همه درها و دروازه ها گشوده شده اند اکنون همه راه ها باز و ازاد است همه جهان به من پاسخ مثبت میدهد
دوستان متخصص ، توروخدا بگین من که پوست سرم چربه( البته خود موهام خشکه) ماسک حنا رو باید وقتی موهام تمیزه بزنم؟؟؟ یه سوال دیگه اینکه من چی باید بخورم این چربی سرم از بین بره؟؟؟؟
راز موفقیت این است : هدفی را بی وقفه دنبال کنید .
مهسایی قرص های لاغری ضرر دارند و ریزش مو هم میارند و اصلا فلوکستین استفاده نکن (چی بگم که دیگه این قرصها رو نخوری) بهتر با تحرک و رژیم درست لاغر بشی اگه وضعیت اورژانسی می خوای ماسک شنبلیله و معجون شنبلیله خوبه صفحه اول نوشته قبلا من زدم خیلی خوبه کلا می تونی از آب شنبلیله هم استفاده کنی و آزمایشهای صفحه اول رو انجام بده
کامرون جان مرررررسی از جوابات . عزیزم آخه من که سر خود قرص نمیخورم اینا رو دکتر تغذیه م داده . منم شنیدم داروهای افسردگی مثل فلوکستین ریزش مو میاره ولی از دکتر داروخونه پرسیدم گفت نه !! فلوکستین رو نمیشه یهو قطع کرد باید آروم آروم دزش رو کم کرد بعد قطع کنم وگرنه افسردگیم برمیگرده

از روغنا چی ؟ کدوم بهتره ؟ کلا چن بار در هفته ماسک بزارم ؟ آخه شنیدم میگن سرتونو به ماسک عادت بدین بعدش دیگه واویلاس . !! وضعیتمم نه اورژانسیه نه اونقد کم که نگران نباشن . یشتر جلوی سرم داره خالی میشه

اعصاااااااااابـــــــــــــم خوررررررررررررررده
9 اسفند دکتر سجادیان
اگه مدت طولانی استفاده می کنی بالای 2 ماه دوزشو کم کن و قطع به هر حال قرص لاغری برای مو خوب نیست موها تغذیه می خواند ورزش بهتره

بهاری با آب بهتره اگه بخوای دم دقیقه با شوینده بشوری خوب پوست سرت هم برای جبران صدمات زودتر چرب میشه و چربی هم ریزش مال من هم همین طوره