2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680166 بازدید | 28507 پست
پگاه اره فرق دارم
یعنی از بچگیم هم فرق سرم معلوم بود چون از اول موهام پرپشت نبود
ولی الان دیگه شده مث بچه گیام

44454169269547931205.jpg
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.
مارپل‏ ‏طبعت‏ ‏چیه؟؟من‏ ‏سودا‏ ‏و‏ ‏صفرا‏ ‏قاطین.دکتر‏ ‏برام‏ ‏دوسین‏ ‏چهل‏ ‏شب‏ ‏و‏ ‏رازیانه‏ ‏بعد‏ ‏شام‏ ‏و‏ ‏یازده‏ ‏تا‏ ‏پسته‏ ‏نوشته.حجامت‏ ‏میکنم‏ ‏واسه‏ ‏قدم‏.بنظرت‏ ‏اگه‏ ‏طبعم‏ ‏متعادل‏ ‏بشه‏ ‏یا‏ ‏گرم‏ ‏بشه‏ ‏موهام‏ ‏ضخیم‏ ‏میشن؟؟؟یا‏ ‏ربطی‏ ‏نداره؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

1 سال و خورده ای پیش تازگیام می خوام برم دوباره آزمایش بدم هومو چیه آیلین جون؟امکان داره نازایی بیاره این مشکل؟رفتن دکتر زنان گفت خدارو شکر رحمت خوبه تخمدان پلی کیستم ندارم
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...
من طبعم بلغمه و یخ هاهاهه
بچه گیام موهام فر فری بود
از 5 سالگی به بعد کم کم صاف شد و توو اوج ریزش موهام لخته لخت بود

حالا هرچی که مزاجم برمیگرده گرمتر بشه موهام حالت دار میشه

دکتر بهم گفته بود تو بچه گیات تغییر مزاج دادی
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.
روغن سیاهدونه اوایل ریزش میاره نباید نگران بشین چون موهای مرده رو میریزونه و جاش موهای محکم درمیاره

رازیانه رو 40 روز میخوری بعد فاصله میدی دوباره
نه ستاره جون نگران نباش
هومیوپاتی یک طب مکمل و کل نگر هست که چند ساله اومده ایران و داروهای گیاهی آلی داره..بیماریهارو ریششون رو پیدا میکنه و دارو تجویز میکنه.من مدتی هست میرم و فکر میکنم بی تاثیر نبوده برام.
http://www.homeopathyiran.org/
مارپل‏ ‏من‏ ‏نماشون‏ ‏خوبه.مخصوصا‏ ‏وقتی‏ ‏پوش‏ ‏میدم‏ ‏ولی‏ ‏وقتی‏ ‏‏ ‏موهام‏ ‏بدحالت‏ ‏میشه‏ ‏یا‏ ‏مقعنه‏ ‏سر‏ ‏میکنم‏ ‏افتضاح‏ ‏میشه‏ ‏انگا‏ ‏وسط‏ ‏سرم‏ ‏تا‏ ‏حالا‏ ‏مو‏ ‏نداشته.سفید‏ ‏سفید‏ه.نمیدونم‏ ‏چیکار‏ ‏کنم‏ ‏الان‏ ‏پنج‏ ‏ماهه‏ ‏ولی‏ ‏حتی‏ ‏متعادل‏ ‏نشدن.بهتر‏ ‏شدن‏ ‏ناشکری‏ ‏نمیکنم‏ ‏لاقلش‏ ‏اینکه‏ ‏وقتی‏ ‏آفتاب‏ ‏میخوره‏ ‏بسرم‏.سرم‏ ‏مث‏ ‏روز‏ ‏روشن‏ ‏نمیشه
پگاه من پودر پرپشت کننده تو مهمونی میزنم شب میشورم حتما

به نظر من اگه چند ساعت رو سرت باشه ضرر نمیکنه
الان‏ ‏شرایط‏ ‏خانواده‏ ‏مون‏ ‏اورژانسیه‏ ‏کسی‏ ‏ب‏ ‏مودما‏ ‏فکر‏ ‏نمیکنه‏ ‏رومم‏ ‏نمیشه‏ ‏تو‏ ‏این‏ ‏روزا‏ ‏حرف‏ ‏مودما‏ ‏رو‏ ‏بزنم‏ ‏ک‏ ‏وصلشون‏ ‏کنن.‏(‏یکی‏ ‏از‏ ‏نزدیکانم‏ ‏حالش‏ ‏....‏)‏الانم‏ ‏با‏ ‏گوشی‏ ‏اومدم.حتما‏ ‏عکس‏ ‏میذارم‏.آیلین‏ ‏نماشون‏ ‏بد‏ ‏نیست‏ ‏انقد‏ ‏خرد‏ ‏کوتاشون‏ ‏میکنم‏‏ ‏با‏ ‏موج‏ ‏خودشون‏ ‏خیلی‏ ‏خوب‏ ‏میشن‏(‏البته‏ ‏واسه‏ ‏یکی‏ ‏مث‏ ‏من‏)‏ولی‏ ‏فرق‏ ‏ک‏ ‏باز‏ ‏میکنم‏ ‏داغونننننننن
2810