2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680265 بازدید | 28507 پست
امروز‏ ‏بعد‏ ‏مدتها‏ ‏خردل‏ ‏تو‏ ‏ماسک‏ ‏حنام‏ ‏زدم‏ ‏وحشتناک‏ ‏سرم‏ ‏درد‏ ‏گرفته‏ ‏دندونامم‏ ‏دردناک‏ ‏شدن
فکر‏ ‏کنم‏ ‏گرمیای‏ ‏ماسکم‏ ‏زیاد‏ ‏بود‏.
شماها‏ ‏اینطور‏ ‏شدین‏ ‏تا‏ ‏حالا؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها خوبین ...............بچه ها فکر کنم روغن بادوم تلخ خیلی خوبه ها
این ترکیبی که من گرفتم
گفت 4 تا روغنه
ولی بوی بادوم تلخش خیلی واضحه
راضیم ازش
شما خوبین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
سلام
ماهرخ جان چندوقته این روغن ترکیبی رو میزنی؟ ارش برات چطور بوده؟
روغنت دستسازه؟
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا

روغن سیاه دانه از سفید شدن زودرس مو جلوگیری می کند
تغییر عادت های غذایی و عدم استفاده از غذاهای سرد و تر مانند مرغ، ماهی همچنین ماساژ روغن سیاه دانه به کف سر به مدت یک سال برای سفید شدن زودرس موها مفید است.

به گزارش گروه اجتماعی " ندای انقلاب " به نقل از تسنیم، لیلا شیربیگی دستیار تخصصی طب سنتی ایران اظهار داشت: در منابع طب سنتی ایران آمده سفید شدن مو از غلبه سردی بر دماغ (مغز) است.

به گفته وی برای جلوگیری از سفید شدن مو در افراد باید اقداماتی را انجام دهیم که طبع بدن را از سردی به سمت گرمی گرایش دهیم. البته باید طبع کل بدن گرم شود تا به طور کامل از سفید شدن زودرس مو جلوگیری کرد.

دستیار تخصصی طب سنتی ایران با بیان اینکه درمان های طب سنتی به آرامی صورت می گیرد ولی تداوم آن بیشتر است، افزود: افرادی سفیدی زودرس موها شده اند، حداقل یک سال منع غذایی دارند و از مصرف موادغذایی سرد باید خودداری کنند تا بدن آرام آرام دچار تغییر شود و طبع بدن از سردی به گرمی تمایل پیدا کند.

شیر بیگی با بیان اینکه طب سنتی بیماری را درمان می کند نه سرکوب، عنوان کرد: در درمان های طب سنتی باید افراد صبور باشند و این طور نیست که پزشکان به آنها دارو یا غذایی تجویز کنند و در مدت کوتاهی بهبودی کامل را کسب کنند.

وی بیان داشت: تغییر عادت های غذایی و استفاده از روغن مالی های گرم در نواحی که موها سفید شده و عدم استفاده از غذاهای سرد و تر مانند مرغ، ماهی، لبنیات از جمله ماست و دوغ موجب می شود که موهایشان بیش از حد سفید نشود.

دستیار تخصصی طب سنتی ایران اضافه کرد: اگر افراد روغن سیاه دانه را به مدت یک سال به کف سر بمالند و ماساژ بدهند، موهای سفید آنها از بین می رود البته مصرف هلیله سیاه با نظر پزشک طب سنتی می تواند برای درمان سفید شدن موها مفید باشد.
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
طرز تهیه روغن سیاه دانه.( دکتر تورج زرگر)

طرز تهیه روغن سیاه دانه : یک استکان روغن زیتون و 2 قاشق غذاخوری پودر سیاه دانه را با هم مخلوط کنید و سه روز کنار بگذارید . بعد از این مدت آن را هم بزنید. از صافی عبور دهید و مصرف کنید.
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.