2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680273 بازدید | 28507 پست
پرنیان ظاهرا قطع مصرف قرص نباید ریزش بیاره
اینو خیلی ها میگن
ممکنه ریزش منم دلایل دیگه ای داشته
ولی صحبت سر اینه که این قرص ها ضمن اینکه هورمون ها رو تنظیم میکنن عوارض بدی هم دارند
چون من مرتب مصرف میکردم ولی ریزش داشتم
بدترین چیز همین ماینوکسیدیل هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره کم نبود..میگه برا تقویت خوبن این قرصا
اسید فولیک و..
ولی من از این قرصا خوردم کلی فرقی نمیکرد
نههه

آب هویج میخوری؟؟
من باز باید شروع کنم
بخاطر این ریزشم برنامم کلا بهم ریخته

انگار ما تا عمر داریم باید به این موها برسیم
من به این باور دارم دلخوشی ها کم نیس زندگی باید کرد..[smiley]l/l_03.gif[/smiley]
اگه واقعا تاثیری داشته باشه که خیلی خوبه

من بعضی وقتا خیلی ناراحت میشم که موهام کمه
اما وقتی میبینم بعضیا رو که بیماری لاعلاجی دارن
میگم خدایا بازم شکرت :)
من به این باور دارم دلخوشی ها کم نیس زندگی باید کرد..[smiley]l/l_03.gif[/smiley]
پاییز و زمستان بیشتر مواد غذایی حاوی ویتامین دی مصرف کنید

در فصل زمستان که کمتر از خانه خارج می شوید و کمتر در معرض نور آفتاب قرار می گیرید، باید مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین دی را افزایش دهید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دکتر زهرا عبداللهی اظهار داشت:‌ ویتامین دی سبب جذب کلسیم ازروده و بازجذب مجدد آن توسط کلیه ها می شود و در افراد سالم این ویتامین چندین ماه در کبد ذخیره می شود.

وی افزود: نقش ویتامین دی در حفظ استحکام استخوان ها به واسطه بهبود جذب کلسیم از مواد غذایی و کاهش شکستگی در سنین پیری و به خصوص در دوران یائسگی به اثبات رسیده است.

سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران تصریح کرد: زرده تخم مرغ، ماهی های روغن دار، ماهی های آب شور، جگر و غلات، حاوی مقادیر خوبی از ویتامین دی هستند.

وی یادآور شد: کمبود ویتامین دی منجر به بروز بیماری های گوناگون می شود و در نوزادان و کودکان، کمبود ویتامین دی منجر به بروز بیماری راشیتیسم می شود.

دکتر عبداللهی خاطرنشان کرد:‌ کمبود ویتامین دی در بزرگسالی برای مدت طولانی، بروز دردهای استخوانی و پوکی استخوان و

همچنین خطر بروز بیماری سل را افزایش می دهد.