2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679879 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام
آیلین موهات خوبه که
حالا امشب اگر شد عکس جدیدت رو بذار
منم میذارم

پگاه یعنی چی این سید ویزیتت کرده؟
یعنی توی شهر شماست؟
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
2805
نه‏ ‏رشت‏ین
واسه‏ ‏معده‏ ‏م‏ ‏گفت‏ ‏زخم‏ ‏معده‏ ‏و‏ ‏زخم‏ ‏عثنی‏ ‏عشر‏ ‏داری‏.من‏ ‏فقط‏ ‏ب‏ ‏سردی‏ ‏حساسم.سریع‏ ‏میخواد‏ ‏نسخه‏ ‏بپیچونه.من‏ ‏ک‏ ‏زیاد‏ ‏بهش‏ ‏اعتماد‏ ‏ندارم.البته‏ ‏چیزایی‏ ‏ک‏ ‏میگفت‏ ‏درست‏ ‏بود‏ ‏علائمش.اما‏ ‏آزمایشات‏ ‏چیز‏ ‏دیگه‏ ‏ای‏ ‏میگفتن.
نسخه ای که داد چی بود؟
بهش زنگ زدی اینا رو گفت؟
به نظرم می ارزه که نسخه اش روانجام بدی
شیرین بیان رو بخور برا زخم معده معجزه میکنه
اگر مشکلت حل شد میتونی نتیجه بگیری تشخیصش درست بوده
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
لیا‏ ‏جون‏ ‏‏ ‏تو‏ ‏بارداری‏ ‏موها‏ ‏زیاد‏ ‏میشن‏ ‏و‏ ‏موهایی‏ ‏ک‏ ‏باید‏ ‏بریزن‏ ‏نمیریزن‏ ‏و‏ ‏بعد‏ ‏فراغت‏ ‏میشه‏ ‏با‏ ‏قرص‏ ‏شنبلیله‏ ‏کاری‏ ‏کرد‏ ‏موها‏ ‏نریزن‏ ‏و‏ ‏سرجاشون‏ ‏بمونن.رونیکا‏ ‏ب‏‏ ‏شیدا‏ ‏گفت‏ ‏موهام‏ ‏پرتر‏ ‏شدن‏ ‏و...‏ ‏ک‏ ‏شیدا‏ ‏همچین‏ ‏جوابی‏ ‏بش‏ ‏داد.اگه‏ ‏تغذیه‏ ‏تو‏ ‏دوران‏ ‏بارداری‏ ‏خوب‏ ‏باشه‏ ‏و‏ ‏بعد‏ ‏فراغت‏ ‏مراقب‏ ‏باشی‏ ‏مشکلی‏ ‏پیش‏ ‏نمیاد.مامانم‏ ‏میگه‏ ‏زن‏ ‏باردار‏ ‏بعد‏ ‏فراغت‏ ‏از‏ ‏نو‏ ‏آفریده‏ ‏میشه‏ ‏به‏ ‏حکم‏ ‏خدا‏ ‏و.....

نه‏ ‏عزیزم‏ ‏زخم‏ ‏معده‏ ‏ندارم‏ ‏و‏ ‏همه‏ ‏ریشه‏ ‏تو‏ ‏اعصاب‏ ‏خرابم‏ ‏داره‏ ‏ک‏ ‏اونم‏ ‏بخاطر‏ ‏موهامه.
دو‏ ‏تا‏ ‏دکتر‏ ‏طب‏ ‏سنتی‏ ‏رفتم‏ ‏سه‏ ‏تا‏ ‏متخصص‏ ‏هر‏ ‏سه‏ ‏گفتن‏ ‏عصبیه‏ ‏و‏ ‏با‏ ‏خوردن‏ ‏قرص‏ ‏معده‏ ‏و‏ ‏داروی‏ ‏سنتی‏ ‏معده‏ ‏خوب‏ ‏نشدم.معده‏ ‏م‏ ‏فقط‏ ‏ب‏ ‏سردی‏ ‏حساس‏ ‏شده‏ ‏با‏ ‏ماست‏ ‏و‏ ‏خیار‏ ‏و....اذیت‏ ‏میشم
آیلین‏ ‏من‏ ‏بعد‏ ‏ترکیبی‏ ‏و‏ ‏سیر‏ ‏زیتون‏ ‏حس‏ ‏خوبی‏ ‏دارم‏ ‏ولی‏ ‏بیشتر‏ ‏اوقات‏ ‏در‏ ‏حد‏ ‏حسه
ی‏ ‏ماسک‏ ‏هم‏ ‏تو‏ ‏سایت‏ ‏هندی‏ ‏دیدم‏ ‏ب‏ ‏اون‏ ‏سبوس‏ ‏و‏ ‏جونه‏ ‏گندم‏ ‏اضافه‏ ‏میکنم‏ ‏ک‏ ‏موهام‏ ‏جوندار‏ ‏شدن
روغن‏ ‏زیتون‏ ‏داغ.عسل.دارچین
آیلین‏ ‏من‏ ‏هر‏ ‏روز‏ ‏دانشگام‏ ‏از‏ ‏هشت‏ ‏صبح‏ ‏تا‏ ‏شب.موهام‏ ‏زود‏ ‏چرب‏ ‏میشن‏ ‏و‏ ‏داغون‏.نمیدونم‏ ‏چیکار‏ ‏کنم.خرگوشک‏ ‏موهامو‏ ‏ضخیم‏ ‏میکنه‏ و‏ ‏خوب‏ ‏وا‏ ‏میاستن‏ ‏‏ولی‏ ‏بوشو‏ ‏چی‏ ‏کنم؟؟؟ای‏ ‏خدااااااااااااااااااااااااااا
آره‏ ‏عزیزم‏ ‏همون‏ ‏معحونی‏ ‏ک‏ ‏گفتم.میگن‏ ‏سیرزیتون‏ ‏رو‏ ‏دوبار‏ ‏تو‏ ‏هفته‏ ‏استفاده‏ ‏کنی‏ ‏بعد‏ ‏یک‏ ‏ماه‏ ‏ج‏ ‏میگیری‏ ‏من‏ ‏باهاش‏ ‏رویش‏ ‏دارم‏ ‏ولی‏ ‏سر‏ ‏من‏ ‏بیشتر‏ ‏لازم‏ ‏داره.
ب‏ ‏همین‏ ‏دارچین‏ ‏و‏ ‏عسل‏ ‏و‏ ‏روغن‏ ‏زیتون‏ ‏ک‏ ‏فرمول‏ ‏اصلیشه‏ ‏سبوس‏ ‏و‏ ‏جونه‏ ‏میزنم.
من‏ ‏موهام‏ ‏ی‏ ‏بار‏ ‏با‏ ‏ی‏ ‏ماسک‏ ‏خوبن‏ ‏ی‏ ‏بارم‏ ‏نه.
من‏ ‏تا‏ ‏حالا‏ ‏آملا‏ ‏رو‏ ‏مرتب‏ ‏نزدم‏ ‏ولی‏ ‏میخوام‏ ‏بذارم‏ ‏جز‏ ‏برنامه‏ ‏م‏ ‏چون‏ ‏من‏ ‏آملا‏ ‏مرحباس‏ ‏همراه‏ ‏با‏ ‏روغن‏ ‏نارگیل
2810