2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680252 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا که خوبه مگه میشه اصن بد باشه اینو تصور کن که الان میری حموم میای موهات شونه میکنی بد فقط 2 تا تار مو

میریزه فقط 2 تا بیشتر فکر کنی مدیونیا

بعد همه چی حلهههههه
با تو هوای زندگیم عطر آرامش یافته...این هوا اون هوای سابق نیست
خدا از دهنت بشنوه..دیروز عطاری بودم حاج آقاهه میگفت اول فکرتون و درست کنین..گفتم دکتر گفته موهات در نمیاد میگه دکترها حرف مفت زیاد میزنن! استرس و دور کن همه چی حل میشه..کلی گیاه داده دم کردشو بخورم واسه اضطراب و استرس
آورین آورین راس میگه حرف راست باید از حاجاقا شنید

دکتر منم همینو بهم گفت اصن خودشونم هیچی حالیشون نیست بی خیالی طی کن راحت تره
با تو هوای زندگیم عطر آرامش یافته...این هوا اون هوای سابق نیست
من با ماسک روشنک حدودا 20 تا ریزش داشتم که فکر میکنم از حلیم شنبلیله کمتر بود..البته موهامو خیلی خشک کرد..اشکال از موی منه که رنگ داره و همیشه مثل چوب میشه.کلا خوب بود و پیشنهاد میدم امتحان کنین.مرسی روشنک جووون
سلام به همه خوبین خوشین ؟
دماغتون چاق والا این چند روز من همش من اینجوری بودم :
http://www.smileycodes.info
مادر شوهر جان اومد تقویتم کنه بعد شیر و زرده تخم مرغ برام درست کرده اورد بعد با مامانم دوساعت رو اعصاب من پیاده روی فرمودن
هی من میگفتم نمیخوام بدم میاد اینا هی روضه میخوندن رفت بودن بالا منبر پایین نمیووومدن اصن
بسیــــــــــــــــــــــــــــــــــار بسیــــــــــــــــــــــــــــــــــار بسیــــــــــــــــــــــــــــــــــار چیز مزخرفیه
بزور به من یه قلپ دادن خوردم یعنی اجدادم اومد جلو چشمماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
الانم که الانه نمیتونم چیزی بخورم ..............

راستی بچه ها من کرچکم سبزکوهه راضیم
وقتی دلم میگیره میرم سمت پیانو ، میبینم پیانو ندارم برمیگردم