2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680130 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در واقع اسپیرونولاکتون خاصیت آنتی آندروژنیک داره و کسانی که مشکل ریزش موی ارثی و هورمونی دارن براشون تجویز میشه
اونلی جون اگه واقعا پیدا نمیکنی من قرصامو میفرستم برات میتونی روزی نصفشو بخوری
ژینا جون من بعد از آزمایشات کامل و خوردن مکمل اکوفن و درآخر نتیجه نگرفتن! نشستم حسابی فکر کردم یادم اومد دوران راهنمایی ودبیرستان موهام رو به زور میشستم تو حمام موقع شسوار کشیدن هیچ وقت زیر موهام خشک نمیشد بسکه پرپشت بود و فکر میکنی اون موقع چی استفاده میکردم؟ شامو صدر صحت! و الان 10 سالی میشد که کلی شامپوهای ضدشوره، ضد ریزش، تقویت کننده، لخت کننده و براق شفاف کننده خارجی مصرف میکردم ... برگشتم سراغ شامپوی معمولی ایرانی اما چون چربی سر باعث تشدید شوره سر میشه و شوره سر و چربی هردو از علل ریزش موهستن من شامپوی مخصوص موهای چرب سینره رو استفاده کردم و خوب شدم
زینک و ویتامین c و آهن و منیزیم از عناصر بسیار مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن و تقویت اعصاب و موها هستن که معمولا کم خورده میشن
من اسپرینولاکتون رو با دیان میخوردم همراه با ماینوکسیدیل....با قطع اسپیرولاکتون دچار ریزش نشدم....اینو دکترها هم میگن.قطع اسپیرولاکتون ریزش نمیاره.
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
برای مصرف مکمل ها پیش کارشناس تغذیه برید اونها از دکترا وارد تر هستن در این زمینه
در مورد فیناستراید
یک داروی هورمونی هست که بیشتر برای خانمها تجویز میشه معمولا در خانم ها عوارضی نداره و برای ریزش موی با الگوی مردانه به خانمها داده میشه
در مردان باعث عقیمی میشه فیناستراید
لیا جون من خودم دارم الان تجربه میکنم !!
تا قرصمو گذاشتم کنار موهام شروع کرد به ریخت! هیچ چیزی تو زندگیم عوض نشده دیگه!
حتی از دکترم هم پرسیدم گفت تنها دلیل ریزش موهات به این صورت قطع اسپیرونولاکتون هست
2810