2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680160 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
only اسمتم سخته ها فارسی چی صدات کنیم ؟
یه چیزی بهت بگم گوش کن تو خیلی استرس داری خیلی . کمش کن اینقدر از این مو برای خودت غول نساز هرچی سختگیر تر باشه نتیجه برعکس میگیری .اولین قدم آرامشه فکرتو رها کن اینقدر بهش فکر نکن عمل کن با آرامش.
من اوایل ریزشم شدید بود ینی دوساله روزی 150 تایی میانگین ریزش داشتم خدا شاهده 70 درصده موهام به خاطر استرس تو این دوسال ریخت ینی هرکی می بینه سریع میفهمه موهام نابود شده اماااا هیچ وقت مثل تو برای موهام استرسی نشدم همیشه امیدوار بودم موهام خوب میشه اندیشه + داشته باش .
من اوایل خیلی روغن مالی میکردم تقریبا هر روز و چون ریشه موهام ضعیف بود کلی خالی تر شد موهام و ریزشم هم برقرار بود با اینکه مکمل و ویتامین هم می خوردم . شروع کردم با ماسکا ریزشمو کنترل کردن یک ماه یک روز در میون ماسک رو سرم بود و اصلا میترسیدم دیگه روغن بزنم چون ریزشم زیاد بود به لطفه ماسکا ریزشم کمتر وکمتر شد حالا با خیاله راحت روغن می زنم
من از روز 20 درمان موهای تیغ تیغ رو روی پوست سرم با انگشتام لمس کردم
درین درگه که گه گه که که و که که شود ناگاه مشو غره به امروزت چو از فردا نهی آگه
نه بابا دیانا شرطی شدم خودبه خود دستم میره برا پاک کردن پست آلرژی گرفتم به اسپم من دیدم شما پاک کردی گفتم منم لابد باید پاک کنم
آیلین امیدوارم برات عالی باشه

مریم
بسکه بی حوصله و عجولی عزیزم .یکم صبر داشته باش آروم نرم ونازک با موهات برخورد کن . اول آب بگیر یه 15 دقیقه رو موهات و آروم دستت رو مثل نوازش بکش روش تا مواد از بین موهات دربیاد بعد چند بار آبکشی کن یا از روش وان پر از آب استفاده کن . گناه دارن موهات باهاشون مهربون باش
بچه ها بنظرمن اول ماسک روشنک جون که سدر مورد نخود و زرده بذارید با آب بابونه هم خیسش کنید دفعه دوم بهش قهوه،ختمی اگه موهاتون با ماسک اول حس کردید خشک شد،به بابونه هم شاطره و دم اسبی اضافه کنید.
2810