2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680142 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شب بخیر به همه
و صبح بخیر به بچه هایی که فردا صبح میان

من قرص های محبوب با توضیحات رو هم اضافه کردم ،لطفا هر کدوم رو که استفاده کردید نظر بدید و پایین صفحه ستاره بدید

http://hair4u.blogfa.com/

بعد که کارتون تمام شد ،دعام کنید که به تمامه آرزو هام برسم
سلام
دستت درد نکنه شیدا جونم.عالی عالی شده‏ ‏وبلاگ.آزمایشها‏ ‏هم‏ ‏مفید‏ ‏بودن.مرررررررسی‏ ‏گلم.شیدا‏ ‏جان‏ ‏من‏ ‏چند‏ ‏وقت‏ ‏پژش‏ ‏ی‏ ‏لینک‏ ‏گذاشتم‏ ‏فراموش‏ ‏کردم‏ ‏نظرتو‏ ‏بپرسم.قرص‏ ‏ب‏ ‏کمپلکس

http://www.tehranebuy.com/ProductDetail.aspx?id=208
سلام علیکم
صبح عالی متعالی
هوووراا امروز اول شدم

مهگل
من این کار رو می کنم یه بار امتحان کن
گل ختمی + گل بابونه + قهوه + گزنه رو شب تا صبح تو آب میذارم باشه
صبح روز بعد 5-10 دقیقه می جوشونم بعد از صافی رد می کنم و مورد و سدر و نخود اضافه می کنم با یه زرده تخم مرغ گاهی اوقاتم می تونی حنا بهش اضافه کنی .این جوری هم خیلی خوب میشه

درین درگه که گه گه که که و که که شود ناگاه مشو غره به امروزت چو از فردا نهی آگه
سلام روشنک جون
صبح عالی شما هم متعالی
روشنک جون دیروز ماسکی شبیه همین ماسک شمارو امتحان کردم ولی موهام باهاش کنده میشه با وجود اینکه میدونم همه ی اینا مقوی هستن و از قدیم الایام هم مرسوم بوده ولی خیلی حالم گرفته شد ترکیباتش:پودر 12 گیاه+سدر+پودر نخود+ جوشونده بابونه و گزنه+ قهوه و یک عدد تخم مرغ
عزیزم فکر میکنی کجای کار مشکل داره موهای من خشک هستش تازه بعد ش ماسک مویی که موهارو همنرم میکنه زدم که راحت تر شسته بشه ولی نمیدونم چرا؟
اخه پستت رو پاک کردی فکر کردم دلخور شدی پشیمون شدم. به هرحال منظوری نداشتم خانوم گل :-*

انلی جون من موهام پرترشده بود اما یهو قرص پیشگیری که میخورم قطع کردم شدم مثل روز اول الان دوباره شروع کردم
2810