2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679907 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آیا شما هم جز افرادی هستید که دارای موهای نازک هستند و عاشق موهای ضخیم و پر حجم هستید؟ نگران نباشید! با ما یاد بگیرید که چگونه با استفاده از روش های طبیعی و برخی محصولات مفید، می توان موهای نرم ونازک سابق خود را تقریبا سه برابربیشتر حجم داد. فرقی نمی کند که موهایتان را رنگ کرده باشید ویا ریزش موی زنانه و یا مردانه را تجربه کرده باشید، این روش ها را می توانید در خانه انجام دهید تا به رشد مجدد وتقویت موهای خود کمک کنید و حجم موهای خود را افزایش دهید.

پنج قدم تا داشتن موهای حجیم
برای داشتن موهای حجیم و زیبا، باید با حفظ سلامتی پوست سر شروع کنید. بنابراین تمام محصولات حجم دهنده و حالت دهنده گران قیمت را فراموش کنید و به سراغ آن چه طبیعی و کارساز است، بروید. در زیر با جزئیات وبه تفصیل شرح خواهیم داد که چگونه از موهایی صاف و بی حجم به موهای سالم و پرحجم برسید.

1. هر چند وقت یک بار موهایتان را کوتاه کنید
2. ویتامین و مواد معدنی برای سلامت موهایتان مصرف کنید
3. از درمان های طبیعی مو استفاده کنید
4. موهایتان راماساژ دهید
5. کلاژن مصرف کنید

بسیار خوب حالا چطور باید از این پنج روش استفاده کرد:       روش های طبیعی حجم دادن به موهای نرم و نازک

www.eksir.net

منم تقریبا دو سالی درگیر ریزش مو بودم خیلی شامپو و محلول گیاهی استفاده کردم البته خودسرانه  فایده هم نداشت فقط پولم دور ریختم. آخر به توصیه همسر گرامی پیش دکتر پوست رفتم که خوشبختانه نتیجه هم داد. شماره دکترم براتون می ذارم شاید کسی لازمش شد  

44045151 دکتر حمیده آقایی

سلام دوست عزیز بنده با مراجعه به پزشک تا وقتی دارو استفاده می کردم خوب بود ولی به محض قطع دارو دوباره ریزش مو داشتم تا اینکه شامپو سویا پرمون را دوستان معرفی و استفاده کردم بسیار راضی  هستم مدت طولانی است که استفاده می کنم خواستم بهتون پیشنهاد بدم 

بهترین راه درمان ریزش مو استفاده از سبوس برنج قهوه ای دکتر بیز هست. 

از طریق ابن آیدی میتونید سفارش بدید. من امتحان کردم عالبه مخصوصا اگه بهمراهش از سامپو‌آرگان بیز هم استفاده کنید.

آیدی سفارش : Gano_22@ (عدد به انگلیسی)

سلام میشه براموهای روشن هم بگید چی استفاده کنم نمیخوام رنگ موطلایی ام از بین بره؟ ولی ریزش هم داره ر ...

سلام لیلی خانم من شامپو پرمون و بهتون معرفی می کنم چند نوع دارند ولی من خود چون موهام چربه هم سبوس برنج چرب و استفاده کردم خوب بوده و هم شامپو چای سبز پرمون و استفاده کردم خیلی خیلی خوبه 

بهار جان شلتوک با سبوس فرق داره ها.سبوس رو میخوریم ولی شلتوک هورمونا رو بهم میریزه وقت میجوشونیم آبش ...

خانمی شامپو سبوس برنج برای موهای مختلف و استفاده کن اگر خوراکی اذیتت می کنه شامپوش خیلی خوب من استفاده می کنم شامپو سبوس برنج پرمون و الان هم تازه چای سبز پرمون و گرفتم خیلی خوبه ارزون هم هست من 10 هزار تومان خریدم

ممنون رونیکا جون من جوگیر شدم می خوام همشو امتحان کنم (البته رفع جوشو برای خواهرم می خواستم) اون ...

سلام من شامپو سبوس برنج پرمون رو بهتون معرفی می کنم این شامپو خیلی قدیمیه و خیلی وقت بود که توی عطاریها می دیدم ولی استفاده که کردم فوق العاده جواب داد چرب شو خودم استفاده می کنم و خشک و معمولی هم خانواده ام اونا هم خیلی راضیند البته الان من چای سبزشو گرفتم اونم خیلی خوبه مارکش ایرانیه ولی با خیلی از موها سازگاره 

2810