2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679848 بازدید | 28507 پست
بچه ها یه سوال دارم.من یه مدت که خیلی حنا و روغن و...میزدم به موهام یه چندتا برجستگی رو سرم درو مده.کسی هست که این اتفاق براش پیش اومده باشه.روز به روز هم دارن بزرگتر میشن.لطفا کسی اگه میدونه اینا چین بگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوگند جان توی اپلود بوی عکسهای قبل و بعدت رو اپلود کن و بعد ادرسو بذار اینجا. ضمنا میشه ما رو هم اد کنی؟ http://uploadboy.com/
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
هیربد اول موهات رو با ماسکها تقویت کن. بعد برو سراغ روغن. من هم اول از ماسکها شرو کردم تا ریشه تقویت بشه. بعد رفتم سراغ روغنها. ضمنا روغن رو با توجه به طبع سرت بزن. اگه سردت سرده روغن گرم استفاده کن. و بر عکس. در ثانی ریزش طبیعیه. موهای سست میریزن تا قویترش دربیاد. و یه توصیه روغنها رو متعادل کن. گرم و سرد رو با هم بزن.
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
2805
آرد نخود رو عطاری ها دارن
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
مهوش جان صابون زیتون خوبه ، رزماری ، شغاری ( برا موها چرب خوبه ) ، صابون مراغه ، حتی این صابون گلنارم از شامپوهای گرون خیلی خیلی بهتره صبا جان بچه هایی که سرشون سرده موهاشون رشد نمیکنه دوساعت قبل حموم براش روغن مالی کن
رویا جان برا کاهش هورمونای مردونه نعنا خوبه ، رازیانه ، اسطوخودوس و ... خوبن حتما استفاده کن هورمونای مردونه اولین نشونش ریزش موی سر و دراوردن موی زائده حتما تاثیر گذاره باقی چیزا هم بی تاثیر نیست هیربد شما باید اول مطمئن شید طبع سرتون چیه بعد طبق گرمی سردیش ماسک بذارید کسایی که سرشون گرمه با روغن مالی ممکنه ریزش بگیرن شما نباید زیاد بذارید رو سرتون بمونه چون چرب هم هست سرتون موها خفه میشن و ریزش میگیرید از اصل بودن روغناتونم مطمئن شید بعد استفاده کنید
کسی شامپو آلپسین استفاده کرده؟؟من یه مدت دارم استفاده میکنم ولی اصلا ریزشم کم نشد ..قرص آهن و کلسیم هم میخورم ولی نتیجه ندیدم فعلا
《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》
2810