2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680233 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید بخاطر طبع گرمت باشه که وزن نمیگیری حتما حتما برو پیش یه پزشک سنتی شاید هم وزنت اضافه شد هم چربی موهات از بین رفت من طبعم خیلی سرده حتی آب هم که میخورم وزن اضافه میکنم ولی پارسال که بخاطر موهام چیزای گرم میخوردم خوراکمم دوبرابر شد ولی گرمی اضافه نمیکردم
با یه پزشک مشورت کنی بهتره بهت برنامه غذایی میده که چیا رو بخوری و چیا رو نخوری اینجوری بهتره ولی بازم میگم سردیجات وزنو زیاد میکنهمیتونی سردی بخوری ماست دوغ برنج مرغ گوشت گاو و ....
پسر خوب شاید این به دردت بخوره ص فراویها:یک فرد صفراوی معمولا استعداد چاقی ندارد و به ندرت آن هم درسنین بالا دچار چاقی های موضعی میگردد.بیشتر صفراویها قصدچاق شدندارند.چراکه پایه بدنشان گرم وخشک است.با پیش فرض گفته شده یک صفراویمعتدل باید وزنی در حدود ۶۸ تا ۷۲ کیلو داشته باشد.اگر وزن کمتری داشتهباشد با خوراک سرد و ترها میتواند به وزن ایده آل خود برسد.اما باید توجهداشته باشد که اگر زیاده روی کند معده اش سرد میشود و فقط معده اش جلومیاید و کل اندام چاق نمیشود.برای اینکار باید از سردیهای آرام همراه با گرمیآرام استفاده کرد:مثلا یکی از موارد زیر را ۴۰ الی ۱۲۰ روز را به عنوان دارواستفاده کند تا به وزن ایده آل برسد.۱-یک لیوان شیر طبیعی به همراه کمی عسل یا خرما۲-یک لیوان ماالشعیر طبی به همراه کمی عسل**طرز تهیه ماالشعیرطبی:۱۴ لیوان آب+یک لیوان جو را حرارت میدهید تا زمانیکه جو بشکفد بلافاصله صاف کنید و در یخچال نگه دارید.۳-شبی یک لیوان عرق کاسنی با کمی عسل
2810