2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680095 بازدید | 28507 پست
ارغوان جان میگن ده دقیقه آروم ماساژ بدید دورانی من حدود دو الی سه دقیقه حال ندارم بیشتر اما مواظب باشید ناخن کوتاه باشه پوست سر خراش پیدا نکنه یا فشار نیاری خیلی آروم عصاره رزماری رو هم امتحان کن عالیهههه بعد حموم وقتی موهات خشک شد بزن سریع جذب میشه برای روغن موها باید تمیز باشه تا جذب بالا بره
نیکهل جان من نمیدونم طبع سرم چیه. دست که میزنم گرمای آروم وملایمی داره. این یعنی اینکه طبعش گرمه؟ تو ماسکها همیشه سعی میکنم تریکباتش رو جوری تنظیم کنم که معتدل بشه. این اشکالی که ایجاد نمیکنه؟
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مارتا ریزشت از کمبود بوده حتما. در مورد ماسک سیر و پیاز، من 5-6 قطره عصاره غلیظ شده مریم گلی بهش اضافه میکنم. بعد از حموم موهام به هیچ وجه بو نمیده. امتحان کنید.
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
سلام دوستان صفحه اول دقت کنید شیدا وقتی اندازه های روغن ترکیبیو گفته،داخل پرانتز نوشته این اندازه برا ۴-۵ بار کافیه،ینی هردفعه در حد ۹-۱۰ قطره حالا یکم کنترو بیشتر باید روغن بزنین نه بیشتر،لازم نیست کل پوست سر روغنی بشه،روغن زیاد ریزش میاره
کیانا،کارن😍😍
باران جان من موارد مصرف کتیرارو نمیدونم فقط یه زمانی برا حالت دادن به مو میدونم استفاده میشد و برا مو هم خوبه،سوالت یه سوال کلی هست تو گوگل سرچ کنی کامل توضیحش هست ارغوان بانو روغن کرچک تار موهارو ضخیم و کلفت میکنه و املا
کیانا،کارن😍😍
fa.sh: fa.sh: fa.sh: سلام.یه برند معروف مشترک بین بلاروس و ایتالیا رو میخوایم بهتون معرفی کنیم...این برند نمایندگیش انحصارا تو کل خاورمیانه ب شرکت پنبه ریز داده شده..برند بلیتا جزو 5 برند برتر اروپاست...که از تکنولوژی های روز دنیا استفاده کرده و اثرات درمانی داره... محصولات پوست و موی بلیتا شما رو به دلیل بسیاری از مسائل پوست و موتون از مراجعه به پزشک و پرداخت ویزیت های سنگین بی نیاز میکنه...کافیه عضو کانال ما بشید و دغدغه پوست و مویی خودتون رو مطرح کنید..مشاوران ما در اولین فرصت اثربخش ترین محصول درمانی رو ب شما معرفی میکنند... عضو شدن تو این کانال رو به شما که ب پوست و موی خودتون اهمیت میدید توصیه میکنم.. @belitashopp
Lilypie Pregnancy tickers
مرسی نیکهل جون به کل موهام می تونم بزنم ؟من برای رشد می خوام می شه لطفا برای موخوره هم راه کار بدی من موهام داغون اسیب دیده هست ،کوتاه می کنم اما خیلی نه لطفا اگر چیزی بلدی بگو عزیزم بر اثر موخوره هم ریزش گرفتم
نیکناز با انگشت روغن بزن بعد لای موهات ماساژ بده برای موخوره باید کوتاه کنی هر ماه یک سانت بزن تا موی جدید در بیاد البته اگه فقط سرش هست روغن آرگان خیلیعالیه برای زبری مو و کلا موخوره و موهای اسیب دیده بعد حموم روی مو خیس بزن که آبش گرفته شد جذب میشه اصلا مو رو چرب نمیکنه فقط نرم مثل نرم کننده عمل میکنه مارتا به اعظم پیام بدا یا شماره تو بذار تو خصوصی من
2810