2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679884 بازدید | 28507 پست
ای بابا حالا موندم سر یه دوراهی. اخه من یه مشکل دیگه که دارم موهای زائد بدنمه. زیر چونه و ناحیه بیکنی. این نواحی موهای زائدش هورمونیه. اگه مداوا نشه موها زیادتر و ضخیم تر میشه. حالا چی کار کنم من.؟ ا
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام چه خوب که این تاپیک فعاله خانما من ریزش مو آنچنانی ندارم خداروشکر ولی موهام از 20 سالگی کم پشت و نازک شد تا الان که خیلی وضع موهام خرابه! در واقع هورمونیه، من پلی کیستیکم و فکر میکنم طبعم هم سرد و تر باشه 7-8 سال پیش یه دوره اسپیرونولاکتون و سیپروترون ایرانی استفاده کردم ولی خوب تاثیری ازش ندیدم یا توجه نکردم البته شاید دورش کوتاه بود و مشکلی هم باهاش نداشتم! 2-3 سال بعدش یه مدت دیان مصرف کردم که همون سیپروترون خارجیه ولی واقعا باهاش مشکل داشتم و اذیتم میکرد این بود که قطعش کردم و حتی یه بستشم کامل نخوردم! و البته من اینارو فقط واسه مشکل هورمونی و نامنظمی پریودم می خوردم نه واسه مو! حالا الان که رفتم دکتر گفت چون شیردهی داری فعلا دارو مصرف نکن شیردهیت که تموم شد سیپروترون و متفورمین باید بخوری تا همیشه! به نظرتون من چه روش گیاهی رو شروع کنم؟ خیلی درمانهای صفحه اول زیاد و متنوعن یکمی سردرگمم از طرفی هم بیشتر رویش مو و ضخیم شدن موها مدنظرمه نه جلوگیری از ریزش.
خرم دل ومارتا جان یک استکان روغن نارگیل ویک استکان روغن زیتون ویک قاشق مرباخوری حنا عالیه 2ساعت قبل حمام بزنی ریزش موقطع وموهاروابریشمی وشاداب میکنه.من ازاین خانم یادگرفتم میزنم. یارپنهان عزیز موهای منم چربه و نازک و تا پایین کمرم و اتفاقا بعدش حس میکنی دیرتر موهات چرب میشه. ریزشت هم قطع میشه.مال من ششششششششششششششششششششششششششدید میریخت یعنی هر بار به موهام دست میزدم ده تاش میومد پایین.....اگه صد بار هم اینکار رو میکردم عین صد بار بازم ده تاش پایین میومد. علتش هم کم کاری تیرویید بود قابل توجه بعضی دوستان که میگن با این چیزا درست نمیشه. کاملا درست شد. ریزش موم بعد از اولین استفاده نصف شد بعد از 5 بار استفاده کلا قطع شد جوری که توی استخر فقط به من اجازه میدادن تا آخر بمونم میگفتن چون تو موهات نمیریزه میتونی تا آخر بمونی چون کثیف نمیکنی که ما مجبور شیم دوباره تمیز کنیم!کم کاری تیرویید من هم مشکلش به اعصابم برمیگشت.یعنی یه مشکلی برام پیش اومد موهام مثل بارون شروع کرد به ریختن و بعدشم رفتم آزمایش دادم دیدم کم کاری تیرویید دارم.قبل ازینکه اون رو درمان کنم با همین روغن خوب شد و موهای جدید هم درومد و رشدش هم میگن سریع میشه من چون خیلی ادامه ندادم دیگه در مورد اون الان تجربه ندارم ولی روی ابروهام این محلول رو استفاده کردم یه یک هفته و باعث شد جایی که کلا مو نداشت از اول الان موهای معمولیش ضخیم شده و به ابروم اضافه شده. اینو بگم اگر حنارو حذف کردید برای موهای چرب هرکیی هرچی دید از چشم خودش دیده! بابا حناااااااااااااا توییییییییییییییی روغغغغغغغغغغغغغغغغغغن رنننننننننننننگگگگگگگگگگگگ نمییییییییییییییییییییییده. نمیدونم چطوری باید گفتAngry من موهام همیشه بلند بوده و همیشه یه تعداد ریزش رو داشته مثلا روزی 7 تا دونه. ولی مدتی که ازین روغن استفاده کردم که دقیقا زمانی بود که موهام مثل برگ پاییز پایین میومد روزهایی رو تجربه کردم که حتی 1 دونه ریزش نداشتم. من روزی هم دوبار کااااامل برس میکشم موهام هم که گفتم بلنده. زدن روغن رو ول کردم بعد یک سال دوباره به روال طبیعی برگشت.
بچه ها موقع استفاده از ماسکهایی مثل پیاز، ماساژ هم میدین مو رو؟ چه طوری مطمئن میشد که به ریشه ی مو حتما میرسه؟ من که استفاده مکینم با قطره چکون روی ریشه میریزم ولی شره میکنه. نمیدونم به اندازه کافی به ریشه میرسه یا همش به ساقه مالیده میشه.؟!
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
بله خرم دل جان.روغن نارگیل مارک سی بی سی مالزی اصل.من خودم روغن نارگیل گرفتم 10دقیقه بیشتروقتمونگرفت. طرزتهیه روغن نارگیل درخانه.من روش اول انجام دادم.به پوستم میزنم نرم ولطیف میکنه. http://nilgoon-mag.com/%D8%B3%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%BA%D9%86-%D9%86%D8%A7%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D9%84-%D8%AE%D8%A7%D9%84%D8%B5-%D8%AF/
منم چون ازحناخوشم اومدیک قاشق غذاخوری ریختم.حناطبعش سردبه سرم خنکی خوبی میده. خواص حنابرای مو این گیاه برای تاثیر خنک کنندگی‌اش شناخته شده است. موهای شما را محکم، پرپشت و ابریشمی ودرخشان می‌کند. یک نرم کننده‌ی عالی برای موهای شماست. حنا با احاطه‌ی هر تار موی شما، یک لایه‌ی محافظ دور آن خواهد ساخت که از موهای شما در برابر آسیب‌ها محافظت می‌کند.تنظیم PH پوست سر. حنا بعنوان یک راه درمانی کاملا موثر برای شوره‌ی سر نیز شناخته می‌شود.
2810