2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679917 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انلی جان من یک شب در هفته میزنم و صبحذمیشورم بعد از چهار بار زدن کلی مو ریزه در اوردم یعنی یکماه بعد البته تو این مدت هرروز سبوس برنج رو با ماست ونعنا قاطی کردم و خوردم عادت داشتم هر عصر چای یا نسکافه میخوردم این مدت فقط دمنوش میخوردم مثل اویشن یا دارچین یا گل گاوزبون
هرچه دلم خواست نه آن میشود  /  هرچه خدا خواست همان میشود.
سلام نازنینا. ترجمه هاش طولانیه. مطالبش مربوط به اینه که چی بخوریم که موهامون قوی بشه یا اینکه چیکار کنیم که موهامون تیره و خوشرنگ بشه یا اینکه کسانیکه موهای فردارن چه کارهایی باید بکنن. خیلیهاش رو هم خودتون بلد هستید.
بچه ها اون چیزای مهمشو من میگم کلا هفده روش واسه رشد بهتر مو هستش:1- ماساژ سر با روغن2- عدم استفاده از سشوار3-استفاره از شانه چوبی4- استفاده از مواد طبیعی در شستشوی مو5- ماساژ ناخن ها(ساییدن عمودی ناخن ها به هم 5-10 دقیقه)6- ذهن مثبت و تلقین7- مصرف تخم کتان ناشتا(البته من مطالعه کردم تخم کتان به تنهایی معده و چشم رو تضعیف میکنه و باید با تخم شنبلبله مصرف بشه) 8- ورزش9- نبستن محکم مو10- مصرف خوراکی و موضعی املا 11- استفاده از حنا12- مصرف عدس و لوبیاو حبوبات 13- مصرف سبزیجات 14- مصرف روغن های طبیعی 15- شاد بودن 16- عدم استفاده از موصاف کن و همه وسایل حالت دهنده 17- انتخاب شامپوی مناسب
ماسک چای سبز: یک قاشق چایخوری چای سبز چند تا میخک( برای جریان بهتر خون) 1/2 قاشق چایخوری دانه رازیانه( درخشش مو) یک قاشق چایخوری پودر ریشه شیرین بیان( مرطوب کننده مو) یک قاشق چایخوری روغن آرگان(اختیاری) همه اینها را مخلوط کنید و آب داغ روش بریزید سپس بذارید 10-15 دقیقه دم بکشه سپس تو حموم آخر سر که موهاتونو شستین رو موهاتون بریزید و بعد 5 دقیقه با آب سرد آبکشی کنید.
معجون صد ساله مو: تخم کتان(به اندازه یک فنجان) روغن زیتون یک قاشق کوچک چای بابونه یک فنجان اینارو مخلوط بکنین و شب تا صبح بذارین بمونه ،سپس توی یه لیتر آب بجوشانید و در مخلوط کن بریزید و سپس به سرتان بمالید و موهاتونو بپوشونین حداقل 2 ساعت رو سرتون بمونه.
هیلی جان. شما معجون تخم شنبلیله و روغن نارگیل رو درست کردین؟ من تخم شنبل رو تو روغن کرچک خالص ریختم...با همین شرایط. حالا سوالم اینه. شما ریزش دارید. من متاسفانه ریزش دارم. میخوام ببینم اگه ریزش داری با این روش ریزشت قطع شده؟ در هفته فقط یکبار این معجون رو میزنی؟
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
سلام نه من ریزش نداشتم موهای من دوران دانشجویی ریخت اونموقع که شروع به ریزش کرد بیست سالم بود دکتر بهم گفت ریزش موی مردانه هست و بهم اسپیرو نولاکتون داد تقریبا یک سال و نیم خوردم اما موی جدید ندیدم بعدش کم کم خودم قطعش کردم والان اصلا قرص نمیخورم اره باور کنین بعد از چهار بار استفاده مو ریزه در اوردم فقط هفته ای یک شب تا صبح میزنم البته الان هم دارم میزنم
هرچه دلم خواست نه آن میشود  /  هرچه خدا خواست همان میشود.
2810