2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679917 بازدید | 28507 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساحل جان پستهاتو تو تاپیک جذب هم خوندم، عزیزم من هم مشکل کم پشتی و ریزش داشتم ولی الان به لطف خدا خیلی خوب شده و فرق سرم خیلی جمع شده، ارامشت. از دست نده عزیزم، من از نوجوانی موهام شروع کرد به کم شدن اما به لطف خدا با خوندن پستهای پریا خیلی خیلی بهتر شدم
خانوما مطالب خیلی زیلده میشه یکی بگه سیرو پیاز که گفتین چیکار میکنه؟ من بغلای سرم جلوش کم موا وکوتاه اینارو یزنم رشد میکنه؟ شنبلیله برای چیه
خدایا ازت ممنونم و دوستدارم، دوستای مهربون میشه محبت کنین برای حاجت دل من و ادینه خانوم و یاسی،،،، یه صلوات بفرستید ، بچه ها هرکی میخواد بگه اسمشو بنویسم
ببین اول یه برنامه برای خودم ریختم، چیزایی که فکر میکردم ممکنه ریزشم برای اون باشه رو توش گنجاندم بعد هم تفکر م رو مثبت تر کردم چشمامو می بستم و تصور میکردم که موهای تازه دارن با سرعت درمیان دعا هم میکردم
شاید جونم خدا خیرت بده ان شا ا... به خواسته های دلت برسی..منم ریزش موی ارثی و هورمونی دارم..تو رو خدا کارهایی که انجام دادی رو میشه ریز به ریز بگی..باورت میشه افسردگی گرفتم..تاپیک رو خوندم ولی نمیدونم چطور شروع کنم..از روغن مالی و دمکرده و خیلی جیزایی که تجویز کردن... ممنو میشم
اللهم صل علی محمد و آل محمد
2810