2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست
سلام به همگی. آریکا من تنبلی تخمدان ندارم فقط لکه بینی قبل پی دارم . چند سال پیش آز دادم پروژسترونم بالا بود حالا ویتاگنوس واسه من خوبه؟ اگه خوبه همون 40 قطره یا 30تا؟ از کی تا کی باید خورد؟
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من واسه موهای لخت چرررب یه شامپو ضد ریزش میخام. ایوروشه خیلی ضد ریزش خوبیه اما بعد چند ساعت موهام چرررب میشه و خودش لخت نرررم میشه کلا میخابه روسرم. راستی رینئفل کسی زده محلولشو؟ یا چیزی در مور محلول b&vشنیدین؟ یا شامپو الیکس؟
بچه ها من رفتم دکتر کرد افشاری گفت من سوداییم سردو خشک . خب کلی دارو گیاهی داد و ققرص باور کنید من ریزش موهام بیشتر شد مجبور شدم قطعش کنم. فکر میکنم نبای خیلی درگیر مزاج شین ممکه کلا بهم بریزه من الا نماستو شیر و پنیرو چایی و بادمچجون و عدس رو نمیخورم سعی میکنم از گرمیجات استفاده کنم. بنظرم خوردن قرصای گیاهیم خیلی جالب نیست کلیم هزینه بر
سلام خانمی که برای بچه اتون مشکل مو دارید. من دختر عموم بچه اش همین مشکل شما رو داشت. یک هفته پیش دیدمش دیدم موهای دخترش پر و خوشرنگ شده. تقریبا حالت موی روشن. موهای بچه اش کلا کچل شده بود اون الان 4 سالشه و دختره. خودش گفت که رفتم عطاری و یه هفت گیاه که برای مو خوبه گرفتم و با زرده تخم مرغ و آب قاطی میکنم و میگذارم روی سر دخترم. و گاهی هم سدر و زرده تخم مرغ. دو ساعت بعد میشورم و هفته ای دو بار هم ماست و چند قاشق شیر و موز رو با هم له و مخلوط میکنم و میگذارم سرش. و موهاش در اومده. من دخترش رو دیدم .ماشالله موهاش پر و خوب شده بود. شما هم اگه خواستید امتحان کنید. در ضمن هیچ عوارضی هم نداره. در کل میگفت هفته ای سه بار اینکار رو میکنم. میگفت به دخترم میگم موهاتو رنگ گذاشتم اون هم خوشش میاد. موفق باشی
راستی یادم رفت که بگم هرگز موی سر بچه اتان یا هر کس دیگری را تیغ نیندازید بلکه با ماشین اصلاح اینکار را انجام بدهید چون بعضی از پیازچه های مو تقریبا روی پوست سر هستند و تیغ انداختن باعث از بین رفتن این پیازچه ها میشود.
معرفی و فروش آنلاین انواع پوشاک و کیف و کفش، ساعت و زیورآلات از حراجی های ترکیه زنانه و مردانه و بچه گانه با ضمانت اصل بودن و تحویل قطعی برای خانمهای محترم و عزیز شماره تماس جهت هماهنگی ثبت در تهران و کرج 09213742925 کانال ما : @Rayanclothes http://www.cloob.com/ladyshop
برای pco  شبها یک لیوان دمکرده رازیانه به غیر پری  صبح ها ناشتا 40 قطره ویتاگنوس به غیر پری دمکرده بومادران صبح و عصر به جای چای  عرق فراسیون + حب کیست  حمام نکردن و آب نزدن در پری  تخم کدو روزی 40 تا  بادام درختی روزی 14 تا  روغن مالی تخم دان و شکم و کمر با سیاهدانه شب و صبح  کاهش سردیها و مصرف گرمیها  اینارو رعایت کنید ان شالله بعد 6 ماه سالم سالمید  پی سی او  ریزش مو  شوره مو  چاقی  موی زائد  ناباروری  جوش  چربی زیاد سر و صورت و ... میاره
ایاک نعبد و ایاک نستعین
آرىکاجون شمام پى سى او هستى؟ من رىزش موهام بخاطر پى سى او هستش ولى قطره وىتاگنوس دکترم گفت به دردم نمىخوره دکترم حرف اول را تو دکتراى اصفهان مىزنه به نظر منم قطره وىتاگنوس نباىد همىنجور خورده بشه FSH. LH. باىد اندازه گرفته بشه. فکر کنم براى اوناىى خوبه که اىنا تو آزماىششون بالاست ولى بقىه که گفتى منم خوندم و تصمىم دارم اجرا کنم راستى رژىم غذاىى هم موثره. مثلا برنج و نان سفىد محدود بشه. شىرىنى جات و نوشابه و سىب زمىنى و نشاسته و کلا چىزاىى که افزودنى دارن مثل کنسرو و غذا آماده و سوسىس کالباس و...... نباىد خورد امگا 3 و گردو و بادام خوبه. آب هوىج خوبه. آب مىوه هاى مصنوعى بده. سبزىجات و حبوبات خوبه مرغ هاى بازارى خىلى بده. مرغ خانگى خوبه که کجا هست؟ قند و شکر بده. فعلا همىنا ىادمه
کسى چه مى داند؟؟ شاید یاسین همان یا حسین باشد که بى سر است...
پناه جون من رفتم مرکز طب سنتی باغ فیض البته بادکش تخمدان و کمر هم برام تجویز کردن فعلا وقت نکردم برم اونم خیلی موثره برای مرغ ارگانیک هم یه شماره اونجا بود اینه 09128212146 ما خودمون بوقلمون و گوشت شتر و گوسفند میخوریم فعلا مرغ و ماهی به خاطر سردی گذاشتیم کنار من مطمئنم کسایی ک پی سی او هستن با همین کارا در عرض 6 ماه تا یه سال ان شاالله جواب میگیرن
ایاک نعبد و ایاک نستعین
مرسى عزىزم انشالله منم مىخوام برم دکتر سنتى من اصفهانم بعد شما رىزش موهات به خاطر همىن پى سى او هست؟ چىزى واسه رىزش موهات نگفت؟ و اىنکه بعد از کنترل پى سى او موهامون دوباره با روغن و مکمل و اىنا درمىاد ىا نه؟ من سه هفته اس متفورمىن مىخورم و برنج را کامل قطع کردم. شىرىنى و نوشابه و کلا چىزاى شىرىن و هله هوله و سىب زمىنى و نون سفىد را قطع کردم به جاش نون سبوس دار خورم. گردو و بادوم و مغزها رو جاىگزىن هله هوله کردم امگا 3 مىخورم. و تصمىم دارم با دوچرخه ثابت هر روز ورزش کنم چون نمىتونم پىاده روى برم. من 55 کىلو بودم الان 52 شدم.
کسى چه مى داند؟؟ شاید یاسین همان یا حسین باشد که بى سر است...
دکتر سنتی چیزی راجع به موهام نگفت منتها من قبلا ماینو و داروهای هورمونی میخوردم الان قطع کردم ریزشمم کم شده بهتره چیزایی ک صفحه اول گفته شده هم رعایت کنیم مثل روغنا ماسکا و ویتامینها وزنت ک خوبه پناه ولی ورزش و کاهش وزن هم برای رفع تنبلی تخمدان خوبه
ایاک نعبد و ایاک نستعین
آریکا جان من بالاخره نمیدونم ویتاگنوس بخورم یا نه؟ من pcoنیستم اما قبلا کیست داشتم الانم لکه بینی قبل پریود دارم
2810