2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679893 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوست ای خوب من تقریبا سه ماهه از درمان گیاهی استفاده میکنم چرا تا دوماه قبل مو ریزه داشتم ولی الان دیگه میریزد موها در میان ولی یه مدت که میشن ریزش دارن مو دوسانت میشه ولی دوباره میریزه خیلی ناراحتم این روزا ریزش دارم خیلی
سلام من کندوش خریدم میخام روغنشو با نارگیل درست کنم کسی بلد؟ راستی من ی دوستم گفتا چنتا سیر پوست کنده رو نخ کردم انداختم تنو شامپوم میگفت ریزشم خیلی کم شده.منم امروز اینکارو کردم
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
سلام سدر 150 گرم مورد 75 گرم حنا 20 گرم آب کرفس نصف استکان روغن زیتون 2 ق غ سرکه انگور خانگی 4 ق غ همه اینها بعلاوه آب هفته ای دوبار هر بار 15 دقیقه اینو دکتر طب سنتی به خاطر رفع چربی موهام داد امیدوارم بدرد تون بخوره من صبحها 3 ق غ خاکشیر با آب ولرم گفت بخورم برای اصلاح طبع یک سرچ زدم دیدم برای هر طبعی مفید هست
بچه ها نا امید نشد اول با جلو ریزش مو رو با بابونه و مریم گلی و حنا بگیرید بعد که ریزش کم شد برید سراغ رویش من فکر میکردم کل موهام ریخته و اصلا تغییر نکرده الان جلو سرم پر موهای کوچیک شده هر کی میبینه میگه خیلی بهتر شده موهات هر چند خودم هنوز خیلی جا داره تا کامل پر شده
بچه ها من قرص اسپیرو میخوردم ولی بعد از دوسال هی تعدادش رو کم کردم الانم یه شب در میوم یه دونه اسپیرو 25میخورم دیگه مطخوام نخورم الان به نظرتون شروع کنم به خوردن ویتاگنوس؟ مثل اسپیرو هست یعنی اگه یه دفعه ای ولش کنی موها دوباره میریزن؟
هرچه دلم خواست نه آن میشود  /  هرچه خدا خواست همان میشود.
2810