وای پریا جون خیلی خوشحالم کردی آمدی من هم موهام پر شده باعث شدی با خدا جون آشتی کنم باعثشم فقط شما و حرفای قشنگت هست مشکلم از این سایت و آدمهایی شروع شد که با خوندن دردهاشون من توی خودم ریختم و باعث شد نسبت به خدا بی علاقه بشم ازش همه جا میگه من مهربونم و بخشنده من که چیزی ندیدم همه جا جنگه و درد ... این همه نوشتم براتون بجای خوندن و عمل بازهم پرسیدید تمام مطالب درمان صفحه اول هست و برای راهنمایی گفتم صفحه 729 پستم رو بخونید برای چربی سر خارش و رویش
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=473365&PageNumber=729 ولی درمورد طرز تفکر نسبت رویش مو چیزی نگفتم چون من تفکر نسبت به رویش همیشه مثبت بوده من تا مرز خودکشی رفتم سالها پیش قرص سمی دهنم بود فقط کافی بود غورتش بدم تا راحت بشم، بجاش توف کردم بیرون و خیلی راحت چند روز با خدا بد شدم، بعضی از شماها بخاطر ریزش موهاتون تا این مرز رفتید بخاطر ظاهر ولی من بخاطر درد و سوزش تک تک عصبهای موهام که دکتر پیشنهاد خوردن قرص شیمیایی و خلاص شدن از درد بود با خوردن روزانه 10 تا قرص 20 میلیگرمی هیدرو سیزین فقط دردمو کم کردم و بیشتر وقتها خواب آلود بودم تا اینکه با روش شیدی جون آشنا شدم چندبار بخاطر مصرف حنا دردم بیشتر شد ولی بجاش ادامه دادم تا خب شدم . همیشه به خدا فکر میکنم و احساس آرامش دارم ولی گاهی بد میشم ولی حرفای قشنگت پریا جون دوباره باعث شدی بهتر بشم نسبت به دعا که متنفرم ازش بخاطر طرز فکر اشتباهم مسیحی هستم نمیدونم چرا بجایی اینکه روی طرز فکرمون کار کنیم بیشتر دنبال دعا و غیره هستیم چقدر دعای عربی خوندم چقدر سخته برام ، برای همین صوتشونو گوش دادم ولی تاثیرش روم اصلا خوب نبود بخاطر طرز فکرم از پارسال چشمم آسیب قرنیه دید خیلی کم 2 آستیگمات شد رفتم دنبال راه درمان با دکتر ویلیامز بیتس آشنا شدم که مال زمان جنگ جهانی دوم بوده دکتر چشم پزشک کتابشو دانلود کردم و خوندم و خیلی سایتهای دیگه ... چیزی که میخوام بگم اینه فقط و فقط طرز فکر ما و ایمانمو باعث شفای ما میشه دکتر بیتس چشم پزشک مخالف عینک بود روش اونم ورزش تفکر خوب شدن و تنفس یوگاه و کف دست روی چشما گذاشتن و تنفس و تفکر خوب شدن هست اینم تایپیکم در مورد درمان چشم و رهایی از عینک
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1034764 چیزی که شبها قبل خواب از خدا میخواستم همه دوستامو همه موجودات رو شفا بده بشتر کنارمون باشه ولی هروز میامدم و بار منفیم بیشتر میشد و تنفرم بیشتر حالا اصلا ناراحت نیستم که چرا با خدا نبودم چون فقط طرز فکرم بد بوده با اینکه خیلی کتابها خوندم کتاب دستان شفا بخش باربارا که دانشمند و اختر شناس هست در مورد نیروها و خیلی چیزهای عجیب مثل فرا انسانها که قدرتهای عجیبی دارند فقط طرز نگرشمون مهمه مثلا من برای درمان، نگرشم این هست که تنوع بدم و تفکر مثبت درست مثل شیدا. پگاه جون مخالف تنوع زیاد هست و با تفکر مثبت که موهاش پر شده. و پریا جون مصرف کمتر درمان گیاهی و بیشتر افکار مثبت. همگی با درمان گیاهی و تفکرمون باعث رویش مجدد موهامون شد