2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680072 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علت بیماریها و راه حل آنها چکیده ای از کتاب شفای تن از لوئیز هی http://921119.blogfa.com وسطای سایت رو‌نگا کنید همین تیتر هست همشو‌بخونین عالیه مو : نمایانگر نیروست.هر وقت در فشار و ترس باشیم ، اغلب اون نوارهای فولادی رو می آفرینیم که از عضلات شانه ها شروع میشه و به فرق سر می رسه و حتی به صورت حلقه های کبود دور چشم، خودش رو نشون می ده.هر وقت در فرق سر، فشار جدید وجود داشته باشه، ممکنه اینقدر ریشه ی مو رو در تنگنا قرار بده، که دیگه نتونه نفس بکشه و بمیره و بریزه! ادامه ی این قضیه به تاسی منجر میشه.
اللهم صل علی محمد و آل محمد
پریا جون کمک کن رفتم سونوگرافی همچنان این کیست ها وجود دارند میخوام واسه کیست ویتاگونس روشروع کنم چطوری مصرف میکنند قطره رو ؟طریقه مصرف چطوره؟ ازکجا باید قطره روپیدا کرد؟ عطاری یا داروخونه؟
قطره اش هم عطاری هست هم داروخونه،۲تومن ایناس،بهترین زمانش صب بعد بیدار شدن و‌قبل ساعت ۸ صبح هستش بخاطر غده ای ک فعال میشه و وبتاگنوس اون زمان بهتر روش اثر میکنه نیم ساعت بعدش صبونه بخور نه بلاقاصله ۴۰ قطره داخل نصف لیوان اب تلخه من با مزه اش مشکل ندارم واسه راحت خوردنش نصف لیوان رو‌ یهو سر بکش،مزه مزه نکن درضمن از عطاری روغن زنحفیل هم بخر روزی دوبار شکمت قسمت تخم دان ها رو باهاش ماساژ بده و اینکه عرق فِراسیون بخر همراه حَب کیست ،که قرص گیاهی هستش روزی دوبار یه قرص با یه فنجون فراسیون بخور خیلی راحت دفع میشه کیستت فراسیون اینا رو بعدا هم میتونی بخری من گفتم ک راه حلاش رو کامل گفته باشم خودتم سرچ‌کنی میبینی تو نینی سایت چقد از فراسیون تعریف کردن دکنر ب منم داده بود مهم ویتاگنوسه حتما بخور اها از عطاری یه بسته بومادران بخر هر روز یه لیوان دم کن بخور چون تلخه با نبات بخور بومادران فیبروم رو‌هم دفع میکنه مخشره اینو حتما بخر
💖 Give this world good energy
مرسی پریاای عزیزز لطف کردی فقط باید همه روزه خورد این قطره رو ؟ توزمان پریودی هم خورد؟؟ یااز روز خاصی شروع و نموم بشه مثل قرصای هورمونی ؟؟ اون قرص فراسیون چطور؟تا چند وقت؟ بومادران چطور؟ مدتاش چطورن؟
قطره رو توو پریود هم باید خورد اونم عرق فراسیون هستش یه قرص هم هست اسمش حب کیست هستش بومادران هم گیاه هستش دم کن و روزای پریود هم میشه بومادران خورد بومادران رو من گاهی میخورم ولی سرچ‌کنی تاپیک داره زمان مصرف دقیقش فراسیون و حب کیست رو هم تو‌پریودی نمیدونم چون من تا قبل پریود تمومش کردم
💖 Give this world good energy
سلام دوستان راستش تاپیک 1333 نتونستم بخونم ممنون میشم منو راهنمایی کنید
موهام بعد از پایان شیردهی کم پشت شد ودیگه هم درنیومده قرص پرفکت و دوکرای خوردم بی نتیجه بود موهام خیلی نازک وشکننده یک طرف جلوسرم کم پشت شده موخوره هم داره میشه لطفا راهنمایی کنید چکار کنم یا دکتر خوب معرفی کنید
خدایا شکرت
من شنیدم اگر سیر تازه رو نصف کنیم و به قسمتهایی از پوست سر که ریزش پیدا کرده بمالیم ریزش قطع میشه و موها دوباره رشد میکنن
www.araieshgah.com آرایشگاه .:::.:::.....:::.:::. نیازمندیهای رایگان آرایشی و زیبایی
شیوا جان باید بخورم تا یه ماه یه ماه دیگه برم پیشش دوباره . دوتا محلول داده یکیشو شبا بزنم تا صبح رو سرم باشه بعد یه شامپو دست سازم داره صبح با اون سرمو بشورم بعد یه محلولم صبح باید بزنم اما من شاغلم موندم چه جوری صبحا بزنمو بعد بوم سره کار همش میماله به روسریم .
پریا جان میشه بگین چطوری از دکتر وقت گرفتید؟
خـــدایا

کــمــی بــیـا جــلــوتــــر .

مــی خــواهـــمـــ در گوشــت چــیــزی بــگــویم . . . !

ایـن یـک اعــتـرافــــــ اســت . . .

مــن بــی او دوامــ نــمی آورمــ . . .

حــتــی تــا صــبح فـــردا . . . !.!

2810