2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679907 بازدید | 28507 پست
اره بهار روغن بادوم تلخ پریا من هربارکه ازمایش هورمون دادم هورمون ها منظم بودند ولی سونو کیست ریز نشون میده ...ویتاگونس واسه تنظیم هورمون یا کیست ؟میترسم هورمون کم وزیاد کنه
اگه هورمونات منظم باشه ویتاگنوس هیچ‌تغییری توشون ایجاد نمیکنه،ولی اگه بهم ریخته باشه مظمشون میکنه.و همه جالبیش ب همینه بعلاوه اینکه برای تخمدان پلی کیستیک هم هست کیست های ریز رو هم‌میبره
💖 Give this world good energy

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوکی.بسیار مفید
انجمن کارآفرینی http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1143408 # ایمیل nowinidea@gmail.com #لینک شخصی تلگر ام: t elegram.me/nowinidea # لینک گروه اشتغال و کارآفرینی در تلگر ام: t elegram.me/Kaaraafariny
پریا جان میشه بگی برنامه درمانت بیشتر چه روغن و ماسکا یی بود و همه روزه بوده ؟ وسوال بعدیم اینه موقعی که ریزش زیاد بوده وموهات کم پشت بوده از سشوار استفاده میکردی؟ من نمیتونم سشوارحذف کنم چون موهام بعد ریزش کم شد وبی حالت ومثل قبل صاف نیست مجبورم جلوی مو روسشوار بکشم کاش چاره ای بود سشوار نمیزدم
صفحه اول کارایی ک کردم رو بچه ها زحمت کشیدن نوشتن،اسمم paria joon بود من سشوارمم میکشیدم ،یه روز درمیون هم حموم میرفتم چون اعتقاد داشتم رشد و ریزش موهام ب هیچ چی ربط نداره وگرنه فک کنم اونحوری سشوار اگه دستم میگرفتم موهام قرار بود بریزه ! ذهنم رو شرطی نکردم
💖 Give this world good energy
شیرین جان اگه باعث کنده شدن مو میشه همونکه اب ریختی روتخم شنبل بعد چندساعت یا یک روز فقط اب روشو بزن به سرت تخماشو نزن همونم فکرکنم کفایت کنه من یکبار اینطوری زدم راضی بودم
من رفتم دکتر زینک سولفاید داد خوب نشد دوباره مراجعه کردم گفت باید بری دکتر مغزو اعصاب یکی بهم پیشنهاد استفاده از شامپوکلییر رو داد باورتون نمیشه الان یکسال استفاده میکنم هیچ ریزش مویی ندارم!
اگر ازچشم کسی اشک زبیدادتوریخت /این محال است که چشمان توگریان نشود!!
مشکلت چی بدو دفیقا مامان کوثر؟ کدوم شامپوی کلییرو زدی؟ چند مدل داره بچه ها من شبا رازیانه میخورم با قطره ویتاگنوس تداخل نداره؟ میشه باهم مصرف کنم منم تخمدان پلی کیستیکم
ایاک نعبد و ایاک نستعین
2810