2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679882 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
شیوا اگه پستامو خونده باشی همین دیروز گفتم نمیخوام ب کسی بگم وی بخور چی نخور
برید دکتر بهتون برنامه بده یکی دو ماه یا هر چقد ک دکتر میگه انجام بدین تا مزاحتون متعادل شه و خلاص شید
من بگم ممکنه شما شرایط دیگه ای هم داشته باشین ک بهش بیشتر اسیب بزنه
ولی دکتر شرح کامل ازتون میگیرع و ی چیزایی میگه ک ب هیچ‌جاییتون اسیب نزنه
ب قول معروف من بیام ابروتونو درست کنم میزنم چشتونم کور میکنم هاها

پسر خوب نه تقلبی نداره،توو نت بزن عکسش هست
💖 Give this world good energy
من ازمون مزاج شناسی رودادم یک بار جوابش گرم وخشک بود ویکبار هم متعادل ازنظرتروخشکی خودم موندم باید یه پزشک طب سنتی ببینه منو پریا جون شانس اوردی زیاد درمان شیمیایی رو ادامه ندادی وبدنت به محلول انچنان عادت نکرده بود ما که 8 سال باشیمیایی پیش میریم تازه باگیاهی ها اشنا شدیم منم هم مشکل تخمدان پلی کیستیکم هم دکترگفت ارثی هم هست یه جورایی ناامید کردند که همین انقدمویی که مونده رو سعی کن حفظ کنی ولی من داروی هورمونی روکم خوردم چندماه توسال وچندسال هم نمیخوردم ولی فعلا بازم دارم میخورم بعدچندسال چون اذیت میشدم از اکنه های زیادروبازو وهم اینکه محلول ماینوکسیدیل میزدم 2درصد وفعلا الوپکسی میزنم ولی محلولا رو منظم تواین مدت چندساله استفاده نمیکردم .الوپکسی رویک شب درمیون کردم خودم موهای ریز درحال رویش داشتم فعلا هم درمان گیاهی روادامه میدم ...یک ماه محلول از روزی دوبار یک شب درمیون کردم خداکنه اذیت نشم و موهام ریزشش زیاد نشه
من ساقه موهام بشدت خشک وریشه زودترچرب میشه جالب اینه من شونه میکردم کلی مو میریخت ولی یه مدت ساقه روچرب میکنم با روغن بادوم خیلی ریزشش کم شد ساقه موکه ار اون حالت خشکی دراومد ریزش هم کمتر شد!!!!
رها حتما قطره ویتاگنوس بخر و بخور ویتاگنوس خیلی خوبه خود دکتر زنان ب خواهرم گفته بوذ بجای داروی شیمیایی اینو بخور هورموناتو منظم کنه واسه تخمدان پلی کیستیک عالیه یادت نره ها
💖 Give this world good energy
2810